2777
2789

شما بگین من گناه کردم مادرشدم بخداناشکری نمیکنم ولی منم آدمم یه مادرم آدم آهنی نیستم که..الان دقیق ۶ماهه صورتم حتی نتونستم برم آرایشگاه اصلاح کنم فقط ژیلت زدم که امروز لازم بودبرم اصلاح چون فردا عروسی دخترعمومه..شوهرم بااینکه می‌تونست بچه هاربشیته توخونه بگیره ننشست...خیابون هم یه کم خریدداشتم که هیچکس زیرباربچه هانرفت منم مجبور شدم دوتاشونا بردم که خدا شاهده وقتی رسیدم توخونه بیهوش شدم ازشدت کمردرد پوکیدم واقعا دخترم ۱سالشه پسرم ۴سالشه ..‌هیچ شوهرم حمایت نمیکنه کمکم نمیده دیگه واقعا بریدم 

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
کالسکه ببر برای دختر یکسالت  بزرگه دستشو بگیر

کالسکه هم داره میزارمش توکالسکه گریه می‌کنه فقط بغل میخوادد

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه که وظیفه ندارن بچه شمارو نگهداری کنند

شوهرتون وظیفه داره که زیر بار مسئولیت خودش نمیره

شماهم وقتی دیدی شوهر همراهی نداری نباید بچه دوم می آوردی اونم آنقدر با فاصله سنی کم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

منم دخترم ۵ ماهه است و پسرم ۶ ساله

شوهرمم کارش شهرستانه

فقط ی شب میاد و میره مگه تعطیلی رسمی باشه

اصلا نمیتونم بیرون برم

دخترم بخوابه برم سریع نونی چیزی

منم از قبل زایمان آرایشگاه نرفتم

امروز کل ملت حرم بودن من دلم پر میزد بریم ولی شوهرم مارو نبرد این چند روز تعطیلی همش خونه

نگهشونم نمیداره

تو مشهد غریبم هستم

بقیه که وظیفه ندارن بچه شمارو نگهداری کنند شوهرتون وظیفه داره که زیر بار مسئولیت خودش نمیره شماهم ...

بخدا من از کسی توقع ندارم خانوادمم تاجایی تونستن کمک حالم بودن وبهم لطف کردن ولی چطور مادرشوهر می‌تونه ازبقیه نوه هاش نگهداری کنه یه ساعت اگه می‌گرفت چیزی نمیشد اون ازپسرش اونم ازخوشون

منم دخترم ۵ ماهه است و پسرم ۶ ساله شوهرمم کارش شهرستانه فقط ی شب میاد و میره مگه تعطیلی رسمی باشه ...

آخیش مثل همیم انشالله تنمون سلامت  ولی بعضی وقتاکم میاریم 

بزرگه رو بذار مهد بعضی روزها هم خودش با بچه ها بازی میکنه هم تو وقتت یه کوچولو آزاد میشه هم شوهرت خر ...

بخدا که ازماه مهربه بعدمیزارمش ...فقط مهدیه بدی داره دیگه هرروز یه ویروس میگیرن میاره بعدش اون یکی هم مریض میشه از اینجاشم میترسم

بزرگه رو بذار مهد بعضی روزها هم خودش با بچه ها بازی میکنه هم تو وقتت یه کوچولو آزاد میشه هم شوهرت خر ...

حق مردبی مسولیت همینه ...خیلی بی مسئولیته

آره من که خیلی رو خودم تمرین میکنم به شوهرم هم رو نزنم ازش توقع نکنم چون میدونم با اکراه انجام می ...

ببین من وقتی خونه رسیدم بیهوش شدم واقعا فقط چشام با بود دیگه نمی‌تونستم اززمین پاشم هم خودم هم بچه هااذیت شده بودیم وآرایشگاهم نرفتم چون نتونستم فقط یه کوچولوخریدکردم وبرگشتم والا