2777
2789
عنوان

من می‌خوام نماز بخونم

515 بازدید | 61 پست

من از وقتی هشت سالم بود نماز می‌خوندم اما گاهی به اجبار مامانم. الان سه سالی میشه که نماز نمی‌خونم ولی خیلی خیلی دوست دارم دوباره بخونم چون به آرامشش نیاز دارم دلم میخواد با خدا حرف بزنم اما خجالت میکشم چون کم حجابم یخورده

شوهرم هم نمازخون بود و اول وقت میخوند ولی چون من کم نماز می‌خوندم اونم دیگه خیلی کم میخونه.

امشب بیست و سه سالم شده می‌خوام شروع کنم لطفا راهنماییم کنید دوس دارم با عشق بخونم🙏🧡🥲

ضمنا من خیلی گناهکارم دعا کنید واسم 

درچه موردی راهنمایی میخوای گلم 

سعی کن به جانمازت و یا چادرت گلاب بزنی 

موقع نماز حس خوبی داره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب عزیزم

ان شاءالله ک دیگه این سری تا همیشه بخونی و از همه تاثیرات مثبتش بهره ببری💗

نماز مثل نونه شب واجبه 

همونطور ک نون و غذا گرسنگی تن رو برطرف می کنن

نماز هم گرسنگی روح رو رفع می کنه

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁

بخون منم قبلا میخوندم دیگه ایمانم از دست دادم الان حدود ۱۰ ساله که نمیخونم ولی پشیمونم . چند بار شروع کردم ولی نتونستم ادامه بدم

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  
درچه موردی راهنمایی میخوای گلم  سعی کن به جانمازت و یا چادرت گلاب بزنی  موقع نماز حس خوب ...

درمورد اینکه چطور با قلبم بخونم چطور درک کامل داشته باشم چطور خدا رو واقعا حس کنم موقع خوندن نمازم تمرکزم گاهی کمه. این بار می‌خوام متفاوت تر باشه عبادتم با کیفیت تر باشه

آفرین بر شما!هیچم گناهکار نیستید,خیلی هم خوبید,پاک ومطهر!شما با نفس پاکتون برای ماهم دعا بفرمایید!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است