2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینستا رو پاکیدم حسابی وقتمو هدر میداد.. و باعث میشد خودمو با دیگران مقایسه کنم, دیروز پاکیدم الان حسابی کلافه شدم و  دلتنگم و آرامش ندارم ولی راه درست همینه.. فک کنم بعد ی هفته عادت کنم..

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
صنم رِ ، صبا مرشدی ، خانوم و آقای میم

هانیه رم دنبال میکنم همون ک حاملس، یه خانومی ام هس تو یکی از روستاهای رامسر (آشپزی در طبیعت) اونم عالیه روح آدم تازه میشه

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
اول شوهرش علی بود که خیانت کرد..

مگ پیج حنا برگشته؟؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

از این بلاگرا بشدت بدم میاد و فالو نمیکنم

احساس میکنم همچیشون نمایشیه

ولی ی لیلی دیلی رو دنبال میکنم عاشق پیجشم بشدت مفیده 

بری توی پیجش ی حال و هوای اساسی ب خونه و زندگیت میدی

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

ساینا 

همینی که برند ساینا داره و امریکا زندگی می‌کنه نامزدشم تایلره.ایدی شو ندارم اینستامم الان بالا نمیاد.

دیگه هیچ بلاگری ندارم.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

هوووووو چه رشد قارچی داشتن این بلاگرا

چقد زیادن 

خدایی اینا سودی هم داستن براتون یا فقط شما به عنوان فالوور پول تو جیب اینا کردین

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده