2777
2789

وااای بزارید بگم چی شد بچه های فامیل بعضیاشون چطورند . بچه فامیل اومده جلو بقیه به من میگه شلوار داداشتو پوشیدی ؟ خب منم شلوار داداشمو میپوشم ولی نه هر جایی!! (۷ سالشه)در صورتی که اون شلوار اسپرت بود و مشکلی نداشت ، آقا اصلا داشته باشه ، باید هر چی توی ذهن میاد رو بگی ؟ بعد یجا سر سفره میگه داداش تو مثل خلافکاراست!!!منم میگم داداشم ماهه ماه(حتی یه سیگار نمیکشه و ورزشکاره اصا از کجا اینارو میاره)؟

بعد یبار یکیشون ک ۵ سالشه جلوی در رو گرفته بود میگفت همه میتونن رد بشن ولی تو برای من کادو تولد نیاوردی در صورتی که اصلا نمیدونم تولدش کیه و اونا سه بار با فامیل اونورشون تولد گرفته بودن و کیک خورده بودن و ما رو دعوت نکردن.... آدم دلش میخواد یه لگد نثار این بچه ها کنه واقعا .. 

البته این ها تقصیری ندارند من دیدم هر  وقت رک و راست یه چیز بامزه ولی رک میگن همه میخندن و تشویقش میکنن 

تنها چیزی که میخوام بگم اینه که لطفا به بچه هاتون بگید رک نباشند و هر چی به ذهنشون رسید رو نگن شاید دیگران ناراحت بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت داری میگی بچه 

بچچچچچه

واقعا تقصیری ندارن و همشون هم رک هستن و اصلا نمیتونی بهشون بفهمونی رک نباشن.البته میتونی تربیتشون کنی و خود ادم هم نباید هرچیزی رو جلو بچه بگه ک یاد بگیره .بچه مقلد مادر پدره

خب باهاس راحتم ورزشی و اسپرته و اندازمه

خب یکی همونجور بخر واسه خودت.ولی شلوار دیگرانو نپوش دختری عفونت میکنی

کاربر سال ۹۷...موافق تاپیک طنز،داستان زندگی،درددل،سوال های مامانا راجع به بارداری وبچه ها،و..............مخالف تاپیک حس ششم، طلسم، جن،آرمی و.... 
عه نه این دیگه اندازش نمیشه الان چندین ساله من استفاده میکنم ♡

اوکی

کاربر سال ۹۷...موافق تاپیک طنز،داستان زندگی،درددل،سوال های مامانا راجع به بارداری وبچه ها،و..............مخالف تاپیک حس ششم، طلسم، جن،آرمی و....