2821
2789
عنوان

موهام....🥺🥺

148 بازدید | 8 پست

سلام خانما موهای من خیلی میریزه به قدری که هر بار شونه میکنم قشنگ احساس میکنم نصفش اومد دستم بعد دستمو میزنم همینجوری میریزه عید هم عروسیمه نمیخوام کوتاه کنم یه روش خوب کم هزینه بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قصه سر دراز دارد گلم باید کلی چکاپ شی بعد درمان مناسب شروع شه. کاش میشد با یه قرص حل شه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

سلام.من دکتر و دارویی نمونده بود نرفته باشم و استفاده نکرده باشم منم مشکلم ریزش مو بود به حدی که حالم داشت از همه چی بهم میخورد. در یخچال باز میکردم مو میدیدم. داخل غذا مو و... من از پیج یه خانمی که یکی بهم معرفیش کرد یه شامپو مخصوص موهای خودم گرفتم راحت شدما. محصولاتشون گیاهیه هیچ ضرری نداره. خودش مشاور پوست و مو هست بهم مشاوره رایگان داد راهنماییم کرد. تو روبیکا پیج داره خواستی بگو بهت بدم. من به آشناهامم پیجشو معرفی کردم اونا هم راضی بودن. ولی باور کن نه تبلیغه نه چیزی قراره به من برسه. فقط شرایط بد الان تو رو منم داشتم میدونم چه زجریه وقتی دیگه کاری از دستت بر نمیاد.