2777
2789
عنوان

شوهر

105 بازدید | 4 پست

چطوری بفهمیم شوهرم جادو یا دعایی شده اصلا کاراش پیش نمیره هرجا رفته سرکار با این که صابکارو اصلا ندیده شوهرمو میگه یارو ازم متنفره یا بدش میاد تنها همین یک کار نیست که همچین اتفاقی میفته میگه رفته واسه مصاحبه با این که طرف رونمیشناخته یا اون شوهرمو نمیشناخته ولی میگه طرف همچین طلبکارانه نگاش میکرده فقط میکی ارث باباش رو خوردن تنهادر مورد این کار نیست هرکاری که رفته همین جوری بوده هر چی میدوویی به نان نمیرسی حالا بعضیها ممیگن شاید جادوش کردن یا دعا براش گرفتن شوهرم اصلا سرش تو لاک خودشه دنبال ناموس مردم نیست مال مردم خور نبوده چش چرون نیس ولی کاراش همش پیچ میاره دیگه خسته شدیم ۱۱ساله وضعمون همینه نه پیشرفتی داشتیم تو زندگی همیشه باسختی زندگی کردیم

بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چه عضوی بدرآورد روزگار دگر عضوهارانماندقرار

بنظر من شوهر شما آدم کاری نیستند..... وگرنه چرا یارو ندیده میگه ازم متنفره؟

تنبل شوهرت و نمیخاد کار کنه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بنظر من شوهر شما آدم کاری نیستند..... وگرنه چرا یارو ندیده میگه ازم متنفره؟ تنبل شوهرت و نمیخاد کار ...

همه جا کاری نیس اگر نخاد بره یر کار که نمیره بحث تنها درکار نیس تومساعل دیگه هم همینطوره مثل کسی که ستاره نداره اینطوریه واگر کاری نبود خودش رو برای زن وبچش به در ودیوار نمیکوبید

بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چه عضوی بدرآورد روزگار دگر عضوهارانماندقرار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا کاری نیس اگر نخاد بره یر کار که نمیره بحث تنها درکار نیس تومساعل دیگه هم همینطوره مثل کسی که ...

پس براش دعا کن عزیزم یا انرژی مثبت بده از کائنات بخواه تا کره از کاراش باز بشه. 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی