2777
2789

خرگوش ها اسباب بازی بچه های شما نیستید که از توله کش میخرید و بعد یک و دوماه که بزرگ شد یادتون میفته جیش میکنه و مو میریزه و دیگه بزرگ شده و نمیتونید نگهش دارید و در نتیجه رهاش میکنید تو پارک و باغ وحش 

نخرییییییییییییید نخریییییییییییییید بخدا اون زبون بسته ها خیلی بی دفاعن شمایی که میبرید تو پارک رها میکنید این زبون بسته نمیتونه از خودش دفاع کنه چون توسط شما دستی شده و شکار گربه میشه نمیتونه بیرون دووم بیاره شمایی که میبرید تو باغ وحش وجدانتون کجاست اون بیچاره رو میبرند میندازن جلو مار 

خواهش میکنم اگر هم میخواید نگهداری کنید به سر پرستی بگیرید از توله کش نخرید 

یه بار هم یکی برا دختر من خرگوش ماده خرید یکسال نگهش داشتم

بعد دادمش به یه بچه ی دیگه که اونم یه خرگوش نر داشت

تو حیاطشون نگهشون میداره الان چند تا بچه دارن😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم منم دوست ندارم این کارهم نمیکنم 

واقعا دیروز یه فیلم دیدم تو باغ وحش قسمت خزندگان خرگوش زنده بی دفاع رو انداختن جلو مار 

حالا یه سریا که میگن طبیعت هم همینه اون موقع موضوع فرق داره خرگوش میتونه فرار کنه و از خودش دفاع کنه 

یه بار هم یکی برا دختر من خرگوش ماده خرید یکسال نگهش داشتم بعد دادمش به یه بچه ی دیگه که اونم یه خر ...

الان شما میگی چند تا بچه دارن میدونستید خرجوش بعد هر زایمان دوباره میتونه بچه دار بشه اخه این چه کاریه الان اون بچه ها هم بالغ میشن و جفت میخورند هر ماه شش تا بچه میارن به سال نکشه میشه یه گله خرگوش بعدم نمیتونن از پسشون بر میان نتیجه ش میشه رها سازی 

منم اعصابم خراب شد

یکی اینحا میگفت داداش ۱۲سالش خرگوشاشو از تو تراس پرت کرده پایین

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
فروشنده ها نباید بفروشن

دقیقا اونا دنبال سود خودشونن از این زبون بسته ها هر ماه توله میکشند یه کلیپ دیدم ماده خرگوش رو با بند بسته بودند به سبد میوه ای که توله ها شیر بخورند و بفروشند 

الان شما میگی چند تا بچه دارن میدونستید خرجوش بعد هر زایمان دوباره میتونه بچه دار بشه اخه این چه کار ...

خب منکه خودم نخریده بودم گفتم که کسی برا بچم کادو خریده بود

بعدم اینجا تو قفس بود و بزرگ شده بود دیگه نمیتونس تکون بخوره

دیدم اونجا شرایطش بهتره؛ محیطش بازه و جفت داره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم اعصابم خراب شد یکی اینحا میگفت داداش ۱۲سالش خرگوشاشو از تو تراس پرت کرده پایین

واقعا روان ادم میریزه بهم خرگوش هم شده یه حیوون ارزون دم دستی که برا هوس میخرند و هر بلایی هم سرش میارن 

منم این حرف شمارو به کسایی میزنم که گربه میخرن و بعدکه بزرگ بشن حیوونو دست بع دست میکنن

سر همین جریانا من دیگه توله گربه هامو واگذار نمیکنم الان دوازده تا گربه دارم.  یه اتاق اختصاص دادم بهشون. هزینشون زیاده ولی دندم نرم میخواستم زیادشون نکنم

هرکیم دخالت کنه تو کارم میگم زندگی خودمه. خونه ی خودمع تا جایی که جا داشته باشه نوکرشونم هستم

شده از لقمه ی دهنم میزنم میدم به گربه هام ولی حرف بقیه مهم نیست واسم. بهتر از اینه دست بعضی از انسان نماها گرفتار و اسیر بشن