2777
2789
عنوان

زانو درد شدید خالی شدن زانو

741 بازدید | 11 پست

سلام.زانوم هرچند وقت یک بار خالی میکنه از جاش درمیره و دوباره میوفته سرجاش و درد شدید و ورم زیاد داره و نمیتونم پامو خمو راست کنم .۲۶ سالمه و شرایط آم آر آی رفتن هم ندارم .کسی بوده مثل من با دارو خوب شده باشه 

خب واقعا ام آر آی واجبی ،چی میشه گفت وقتی نمیدونی مشکلت چیه سرخودداروخوردن خطرناکه

اگ خدای نکرده ب طور مثال ام اس باشه نمیشه هرمکمل وکلسیمی مصرف کرد چون باعث تشدید بیماری نیشه ودکترت بایدتجویز کنه

♥️🧿💍
خب واقعا ام آر آی واجبی ،چی میشه گفت وقتی نمیدونی مشکلت چیه سرخودداروخوردن خطرناکه اگ خدای نکرده ب ...

برا پای چپم آم آر آی. رفتم پارگی رباط صلیبی زانو بود که دکتر گفت از ضعف استخوان اینجوری شده چند جلسه فیزیوتراپی و مکمل خوردم بهتر شد حالا پای راستم اینجوری شده و شرایط دکتر رفتن ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پای چپم آم آر آی. رفتم پارگی رباط صلیبی زانو بود که دکتر گفت از ضعف استخوان اینجوری شده چند جلسه ...

نمیدونم عزیزم چون پای چپت اون مشکلو داشت نمیشه گفت پای راستتم همونه ،ایشالا زودخوب شی واستراحت کن

♥️🧿💍
آخ آخ پس کلی مراقب کن.. ببخشید میتونم بپرسم برای درمانش چی گفتن؟ فامیل ما علائمش با پی آر پی گفت ...

درمانش ۱۰ جلسه فیزیوتراپی و آب درمانی و قرص تقویتی گفت مصرف کنم .که متاسفانه هیچکدومش ازم برنمیاد فقط مسکن میخورم دردش آروم شه

با دارو و اینا که فک نکنم خوب بشه به نظرم حتما پیش یه دکتر ارتوپدی برو معاینه کنه 

اگه تهرانی دکتر محمد جواد مرتضوی رو میشناسم خیلی دکتر معروفیه خواستی وقت بگیر برو پیشش ایشالا خوب بشی 

سلام عزیزم.

من توصیه می کنم حتما برای تشخیص به دکتر فردیس وثوقی مراجعه کنید. ایشون در زمینه زانو به صورت تخصصی فعالیت دارند و واقعا زانو هم مساله مهمی است. 

اگر خدای نکرده زانو درد شما شدید شود، ممکن است دچار مشکل حرکتی بشوید.

سلام عزیزم. من توصیه می کنم حتما برای تشخیص به دکتر فردیس وثوقی مراجعه کنید. ایشون در زمینه زانو ...

سلام عزیزم خیلی لطف کردی .ولی شرایطشو ندارم یه دکتر خوب برم روستاهستم