2777
2789

یک‌ماهه دراز کشیدم هر روز میرم فیزیوتراپی طب سوزنی مگنت بازم درد دارم مهره های سه چهار پنج کمرم بیرون زدگی داره دیسک کمر دارم مهره بالای کمرم صاف شده

کسی بااین وضعیت بود ک خوب شده باشه

چکار کنم 

من هنوز میخاستم برای بارداریم اقدام کنم هنوز بچه ندارم 

ببخشید اما نزدیکی هم نمیتونم کنم بااین وضعیت

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دیسک داری چندسالته وزنت چقدره  عمل لیزری انجام بده  خوب میشی تامام

٣۴ اصلا نمی‌دونم چرا اینجوری شدم عمل لیزری چجوری سخته هزینش چقذ شذ

٣۴ اصلا نمی‌دونم چرا اینجوری شدم عمل لیزری چجوری سخته هزینش چقذ شذ

ما برای پدرشوهرم  میخاستیم عمل کنیم که با طب سوزنی خوب شدو البته وزن کم کرد   ۱۱۰ کیلو بود شد ۹۷ بهتر شد 

ولی بنظرم عمل لیزری انجام  بده  یه شلنگ به اندازه شلنگ سرم    میکنن تو کمرت از تو مانیتور نگاه میکنن  عمل میکنن   مثل خال که برمیداری   اون لوله تو کمرش یه جاهاییشو میسوزند  فیلمشو ببین تو گوگل

منم دیسک گردن دارم بديش اینه پول هم ندارم حتی فیزیو تراپی یا دکتر برم یبار رفتم دارو داد نتیجه نداد باعث شده فشار ب سر و چشمام و تمام بدنم بیاد ولی هیچ کاری نمیتونم کنم 

خسته از تکرار تلخ و خسته از پوچم....
وزنی نداری  همه چیت مثل منه  فقط ۴ سال بزرگتری  چطور به این زودی کمر درد گرفتی  ...

نه خونه دارم نمی‌دونم چرا آخه اینجوری شدم از زمستون درد میکرد اما شدید نبود آخرای مرداد دیگه انداخت منو شدید شد رفتم دکتر نوار عصب عضله دادم گفت سیاتیک داری و ام ار آی گفت که مهره های سه چهار پنج کمرم بیرون زدگی داره دیسک مهره بالا کمرم صاف شده

منم دیسک گردن دارم بديش اینه پول هم ندارم حتی فیزیو تراپی یا دکتر برم یبار رفتم دارو داد نتیجه نداد ...

منم پول عمل ندارم فیزیوتراپی جلسه ٣۵٠میدادم کلی خرج کردم ولی خوب نشذم

نه خونه دارم نمی‌دونم چرا آخه اینجوری شدم از زمستون درد میکرد اما شدید نبود آخرای مرداد دیگه انداخت ...

انشالله که هرچه زودتر  با همون طب سوزنی خوب بشی کارتم به عمل نرسه  

منم میخام بچه دوم بیارم  دست دست میکنم  هر سالم یه ایراد بهم اضافه میشه  

انشالله که هرچه زودتر  با همون طب سوزنی خوب بشی کارتم به عمل نرسه   منم میخام بچه دوم بیا ...

انشاالله ک شمام همیشه سالم و سلامت باشی التماس دعا