2777
2789

سلام دوستان 

میگنن چهل نفر برات دعا کنن آرزوت برآورده میشه

من سه ساله پشت کنکور هستم ، توی یه منطقه محروم زندگی میکنم با تمام سختی از جون و دل تلاش کردم و برای هدفم جنگیدم خیلی سختی کشیدم که بع هدفم معلمی برسم، حالا من فردا مصاحبه فرهنگیان دارم ، به دلایلی پارسال رد شدم مصاحبه ، میخوام امسال مصاحبم رو عالییی بدم و خستگی سه سال سختی از تنم بیرون بره خیلی خستم بچهااا مامان بابام پیر شدن از بس غصمو خوردن ، دعا کنید برام فردا شب میام بهتون میگم چی شد ، دعا کنید فردا شب خوشحال و راضی باشم از مصاحبم و مشکلی پیش نیاد و قبول بشم...یه حرفی بزنید که بهم انرژی بده

حالا کی برام دعا میکنه؟و یه صلوات میفرسته ، هر کی فرستاد یه پست بزاره اعلام کنه تا واسه فردا شب هم لایک کنم بیاد...آیه الکرسی هم اگه تونست کسی بخونه برام ، مشهدی هم اگه داریم یه دعای ویژه پیش آماده رضا برام بکنه😔خیلی سختی کشیدم دعام کنید❤️

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

خدا مراد دلت رو بده ان شاالله

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کردم برات. 

لطفا هرکس امضام رو میبینه برام دعا کنه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم من برات ۲۰۰مرتبه صلوات میفرستم وچند مرتبه هم ایت الکرسی میخونم،اگه دوست داری چیز دیگه ای بخونم ...

قربونت برم که اینقده مهربونی انشالله خدا هر چیزی که میخوای بت بده بحق آقا امام رضا

از خدا بخوا منو کمک کنه یه نگاه ویژه بهم بکنه

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

مصاحبت چطور پیش رفت

مصاحبه رو دادم همچی خیلی خوب بود

خیلی برات خوشحالم عزیزم داشتم تاپیک های معجزه امام زمان رو میخوندم انشاءالله که خود اقا دعا گوت باشه وبهترین ها نصیبت بشه

اگه تونستی دلی از امام زمان بخواه برای من هم معجزه کنه من هم از بچگی روی خوش زندگی رو ندیدم تا الان .دلخوشم به امام زمان وامام رضا جانم

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

چجوری از امام زمان بخوام که کمکم کنه؟

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..