2777
2789
عنوان

بچم مریضه دلم میخواد بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 35 پست

سلام من پسرم دقیقا اینجوری بود شنبه اون هفته تب کرد تا دیروز  

امروز دیگه خوب شد دوره پنج روزه هست من چهار بار بردم دکتر فقط تب رو کنترل کن و مایعات بده 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

نصف قاشق تخم بارهنگ نصف لیوان عرق نعنا باهم بجوشون با یه قاشق کوچیک عسل مخلوط کن بهش بده سعی پنج قاشقم شده بهش بده فورا اسهالش قطع میشه روزی دوبار صبح و شب بهش بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اسهال شده داره خوب میشه  ORs باطعم سیب حتمابخر حاضری داره داروخانه

او آر اس فکر نکنم بتونه بخوره 

قبلا نوزادی تشنج داشته 

میگن اوآراس واسه اونایی که تشنج داشتن خوب نیست

به من گفتن بستری کن نکردم خودم تو خونه مواظبش بودم ولی الان که خوب شده دیگه شیشه شیر نمیگیره

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
عزیزم حتما تاپیک اخرم رو بخون  منم درگیر بودم  روی ۳۸ به بالا بود تب  هیچ جوره با ...

خوندم عزیزم 

مال بچم رزویلا نیست قبلا گرفته اینو

اینبار بجز تب بالا اسهال شدید و حالت تهوع هم داره

او آر اس فکر نکنم بتونه بخوره  قبلا نوزادی تشنج داشته  میگن اوآراس واسه اونایی که تشنج د ...

الهی بگردم عزیزم 

دیکنوفناک ۵۰ بپرس از دکترش حتما 

اگه میشه نصف کن بذار 

اگه بالای ۱۲ کیلو هست کامل بذار 

تب رو کنترل میکنه تا ده ساعت بعدش ولی 

بازم باید بعدش استامینوفن پاراکید بدی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

زیباجان حتما به کوچولوت قطره بی بی کر بخر 

روزی ده قطره بده 

اینو بدی اصلا مریض نمیشه انقدر خوبه عالیه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نصف قاشق تخم بارهنگ نصف لیوان عرق نعنا باهم بجوشون با یه قاشق کوچیک عسل مخلوط کن بهش بده سعی پنج قاش ...

تخم بارهنگ داریم ولی عرق نعناع ندارم میرم میخرم درست میکنم

ممنون