2777
2789

سلام حرفام خیلی طولانیه که اگه بخام بگم کتاب میشه پس خلاصه میگم.. دوسالی میشه ازدواج کردیم یه چند ماهه اول زندگی مستقل و جدا از خانواده شوهر بودم و زندگی دونفره خیلی برام آرامبخش بود ولی بعد چند ماه بخاطر شرایط مالی شوهرم مجبور شدیم با خانواده شوهر یجا زندگی کنیم اونم جای دور (هر دو خانواده از محل زندگیشون به یه جای دیگه اسباب کشی کردیم) ولی من کسیو اینجا ندارم جایی هم اینجا نیس بری بگردی حالا مشکلات با خانواده شوهر نشستن جای خود و همین موضوعا باعث شده روز ب روز افسردگی بگیرم از طرفی پدرشوهرم زیاد خونه نشین نیست و بخاطر کار هر چند وقت میره یجای دور منو شوهرمم با مادرشوهرم میمونیم اینجا ولی این شرایط زندگی(که با مادرشوهرم میمونیم) خیلی منو اذیت میکنه راحت نیستم با شوهرم و بخاطر همین زیاد باهم صمیمیتی نداریم و منم که هر روز فکروخیالم اینه چطوری از اینا جدا شیم دیگه خسته شدم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم که از این فکروخیال خلاص شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی میدونی مجبوری یه مدت این شرایط رو تحمل کنی پس با خودت کنار بگو یه مدتی میگذره از زندگیت لذت ببر برو پارک بیرون با مادرشوهرت دوست باشین تا ان شاءالله مشکلت حل بشه برید از اونجا

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
نه اتفاقا آروم و مهربونه ولی خیلی باسیاسته

خب عزیزم پس مشکل چیه؟🥺

منم عروس راه دور شدم

من هم از خانواده خودم خیلی دورم

از خانواده شوهرمم دورم اما کمتر

بیشتر میرم خونه پدر شوهرم اینا

شغل شوهرمم یطوریه هی اینور اونوره بیشتر اوقات تنهام

اما بخاطر زندگیم و شوهرم باید صبور باشم

میدونی جدا هم کع بشی هیچی بهتر نمیشه زندگی بعد جدایی هم سخته

۴ماه عروسی کردم

هنوز بعد عروسیم خانوادمو ندیدم...

عزیزم وقتی میدونی مجبوری یه مدت این شرایط رو تحمل کنی پس با خودت کنار بگو یه مدتی میگذره از زندگیت ل ...

الان یه ساله تحمل میکنم ولی دیگه نمیتونم برام غیر قابل تحمل شده میخام به پدرشوهرم بگم فکری برای حالمون کنه اونم هنوز تو فکرشم که کمکمون کنه از این شرایط در بیایم

نه اتفاقا آروم و مهربونه ولی خیلی باسیاسته

اگه شرایطشو دارین مستقل شین 

وقتی خوب و مهربونه و شرایطشو نداری زندگیتو بکن  قدر بدون

خوشی دلتو زده خودتو ناراحت میکنی 

کاش خانواده همسرم خوب بودن و باعث جدایی و طلاقم نمیشدن

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
خب عزیزم پس مشکل چیه؟🥺 منم عروس راه دور شدم من هم از خانواده خودم خیلی دورم از خانواده شوهرمم دو ...

منم خانوادمو هر ماه نهایتش دوبار ببینم یا نبینم هست گلم و اینکه میشه بگی زندگی بعد جدایی کجاش سخته؟؟ یه چند موردشو بگی مثلا من چون با مادرشوهرم میشینیم زیاد با شوهرم نمیتونیم صمیمی بشیم یا دوتایی باهم جایی بریم خریدی،گردشی چون همش باید چهار چشم مواظب مادرشوهرم باشیم البته من نه بیشترش شوهرم حواسش بهش هست اینم بگم مادرشوهرم زیاد پیر نیس جوونه 

اگه شرایطشو دارین مستقل شین  وقتی خوب و مهربونه و شرایطشو نداری زندگیتو بکن  قدر بدون خو ...

هر کسی یجوری گرفتاره عزیزم منم چیکار کنم خب میخام با شوهرم تنها باشیم دونفره وقت بگذرونیم اونم که نمیشه الان یه هفتس پدرشوهرم نیس با مادرشوهرم ۲۴ساعته یجاییم شوهرمم وقتی از سرکار میاد همش فکرو ذکرش مادرشه اصلا بهم توجه نمیکنه 

هر کسی یجوری گرفتاره عزیزم منم چیکار کنم خب میخام با شوهرم تنها باشیم دونفره وقت بگذرونیم اونم که نم ...

عزیزم بهت حق میدم 

همه دوس دارن وقتایی رو تنهایی با همسرشان بگذرونن بخصوص اول ازدواج

درکت میکنم ولی بشین با شوهرت آروم و منطقی حرف بزن با کمک خانواده ها بتونین مستقل شین

عزیزم بهت حق میدم  همه دوس دارن وقتایی رو تنهایی با همسرشان بگذرونن بخصوص اول ازدواج درکت میک ...

مرسی که درک میکنی عزیزم در نظر دارم خودم با پدرشوهرم صحبت کنم چون شوهرم میخاد این شرایطو تحمل کنه ولی فعلا جدا نشیم

بخاطر خانوادش طلاق گرفتی؟

نه خیلی مشکل داشتیم تو رابطمون

بعد خانوادش همش دخالت میکردن اونم دهن بین بود

ب حرفشون گوش میداد رابطه مون رو بیشتر داغون کردن

منم اومدم و جدا شدم

الان یکساله جدا شدم اونم پشیمون برگشته میگه بیا از اول درست کنیم و ... میاد خونمون و میره 

ولی من محلش نمیدم دیگه نمیخوامش

مرسی که درک میکنی عزیزم در نظر دارم خودم با پدرشوهرم صحبت کنم چون شوهرم میخاد این شرایطو تحمل کنه ول ...

اره واسه حال خوبت تلاش کن انشاالله ک درست بشه