2777
2789
عنوان

عمل تنگی واژن و نقاهت بعداز عمل

8844 بازدید | 25 پست

سلام چ کسانی انجام دادن ...خواهرم میخواد انجام بده ولی خیلی میترسیم...شنیدم بعد عمل خیلی درد داره و نشستن و...سخته...کی تو اطرافیانش تجربه داره

تیکر رسیدن به آرزوم🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیلای ما انجام دادن مامانمم انجام داده...بشدت عملش دردناکه و ۴۰ روز نباید بشینه..استراحت کنه....چند روز اولش درد زیاده بعدش اوکی میشه

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
فامیلای ما انجام دادن مامانمم انجام داده...بشدت عملش دردناکه و ۴۰ روز نباید بشینه..استراحت کنه....چن ...

الان راضی هستن از نتیجه؟؟؟خواهرم گیر داده انجام بده میگه هم لابیا هم تنگی باهم میخوام انجم بدم من واقعا میترسم براش

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
الان راضی هستن از نتیجه؟؟؟خواهرم گیر داده انجام بده میگه هم لابیا هم تنگی باهم میخوام انجم بدم من وا ...

بله راضی هستن...خب انجام بده دیگه هر زیبایی درد داره دیگه..نهایتش مسکن میندازه

منظورم همینه با مسکن قابل تحملهپس...دسشویی و...چی؟اذیت کننده نیس

هفته اول دستشویی یکم اذیت میشه بلاخره بخیه میخوره زخمه دیگه...با مسکن آروم میشه

نترس من هم لابیا هم تنگی هم مثانم کشیدم بالا سخت هم نبود

واقعا میشه از نقاهت و دردش بگی ..خواهرم هم ترس داره هم میگه باید برم ...میشه بگی چند وقت بعد تونستی بشینی؟و اینکه اون زمان سختی بعد عمل تقریبا چقدره و دردش تا چه حده

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
واقعا میشه از نقاهت و دردش بگی ..خواهرم هم ترس داره هم میگه باید برم ...میشه بگی چند وقت بعد تونستی ...

من ۳تاعمل انجام دادم دوهفتع توخونع بودم 

فقط بعد شست وشو حتما با باد سشوارخودش خشک کنه  وقرص اناهیل استفادع کنه

دستشویی فرنگی استفادع کنع و یبوست نگیرع ک بخاد زور بزنه 

منم هم تنك كردن و هم بالادادن مثانه و هم لبيا را انجام دادم خيلى خوب بود اولش خيلى مى ترسيدم آخه دخترعموم بيمارستان دولتى اين عمل رو انجام داده بود تا ٤٠ روز نمى تونست بنشينه بايد پيش يك متخصص خوب انجام بدهى  من پيش خانم دكتر فاطمه لطفى تو ستارخان انجام دادند واقعا كارشون عاليه ٣-٤ روز درد دلشتم كه با شياف كنترل مى شد بعد از اون  هم تونستم بلند شوم و كارام رو خودم انجام بدم ولي تا ٤٠ روز نبايد نزديكي داشته باشيد واينكه لبيا پلاستى وقتي داشت جوش ميخورد سوزش و خارش داشتم كه با ژل هايى كه خانم دكتر دادند بهتر شدم

منم هم تنك كردن و هم بالادادن مثانه و هم لبيا را انجام دادم خيلى خوب بود اولش خيلى مى ترسيدم آخه دخت ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت...من همش حس میکنم تنگی واژن خیلی عمل سختیه و خیلی درد داره چون جاییه ک نشمینگاهه ادمه و تصورش عذابم میده 

تیکر رسیدن به آرزوم🤩