2777
2789

بفکر شکمشه🤣🤣🤣

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شوهری که انتخاب میکنی داره که ناله کنی یا خوشبخت باشی‌.

حامی و همراهه باعث پیشرفتم شده ، مهربونه ، پایست ، رفیقه و خیلی چیزای دیگه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

هر خوراکی هوس کنی برات میخره 

وقتی مریض میشی ازت پرستاری میکنه

بهت پول میده😁 (مرد خوب لزوما پولدار نیست اما در حد توانش به زنش میرسه)

هر وقت بغل بخوای آماده‌ای میپری بغلش 

پایه بازی و سفر و غیبت کردنه🤣

و…

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خب اونایی که به مشکل میخورن میان دنبال راه حل میگردن... وگرنه خوبا میترسن از خوبیا بگن یا بگن داری پز میدی یا چشم بخورن... وگرنه مرد خوب و وفادار و مسئولیت پذیر کم نیست شکر خدا. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مهربونه 

ادب تو کلام و رفتار داره

آقا

دلسوز

زحمتکش

مرد خوب زیاده گل 

اینجا خانما واسه دردودل میان وگرنه عاشق همسراشون هستن

دل خانما زود میشکنه واسه همین تاپیک میزنن خالی شن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خوبه مهربونه زن دوسته دست و دل بازه مهمون نوازه با ادبه ولی عصبانیت خرکی و تخمی داره عربده های بدی میزنه،بچه دوسته،مورد اعتماد و با اطمینان برای تکیه کردن ،با اراده ولی مرد سالار کلا با همه اخلاقای شخمکی و و اخلاقای خوبش میخامش 😂

🥴امضام نمیاد