hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 عنوان موج های آبی 🤔😟 332 بازدید | 16 پست میخام برم مشهد موج های آبی بنظرتون دوشنبه شه شنبه خلوته یا وایستم وسط مهر برم؟ اون زمان چطوره؟ نمیخام شلوغ باشه چون اصن خوش نمیگذره😢 ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠 1402/06/25 | 14:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fیزا عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6726 بچه ها تاپیکمو گزارش بزنید براتون صلوات میفرستم ممنون 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 #متاهل
shimmer1373 عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2470 همون مهر برو.موقعی که تعطیلی نباشه اطرافش که مسافر نباشه
hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 تنها میری؟ اگه این هفته برم فامیلی اما مهر با خواهرم و مامانم ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
دختر_شب عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 2534 منم میخوام برم اومدیم زیارت ولی انقدر شلوغه جرئت نمیکنم برم اون زمان که خلوت بود اومده بودیم باید ۱ ساعت تو صف سرسره ها وایمیسادیم چه برسه به الآن که جای سوزن انداختن تو حرم نیست 🌃🏙
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7449 اگه این هفته برم فامیلی اما مهر با خواهرم و مامانم خوش به حالت من چون تنها ام هیچ وقت نرفتم🥲
nanayeto عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 1801 وای ما دیشب موج های آبی بودیم شلوووووغ واسه یه دیقه اش بود فقط یه ربع طول میکشید تو صف سرسره باشیماز شلوغی زیادش سیستم های بلیط قطع شده بود اصلا یه وضع بدی بمون بعد تعطیلات برو خیلی بیشتر خوش میگذره بیشتر بازی میکنی -خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻♀️👩🏻🎨👨🏻💻💍♾️❤️-
hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 خوش به حالت من چون تنها ام هیچ وقت نرفتم🥲 تنها بنظرم خیلی خوبهههاگه تک باشی حتی وسط صفم باشی میتونی بری با کسی ک جلوعه و تنهاس ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
آویژه۰۲ عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 7449 تنها بنظرم خیلی خوبههه اگه تک باشی حتی وسط صفم باشی میتونی بری با کسی ک جلوعه و تنهاس نمیدونم حس میکنم خوش نمیگذره 🤕
hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 وای ما دیشب موج های آبی بودیم شلوووووغ واسه یه دیقه اش بود فقط یه ربع طول میکشید تو صف سرسره باشیم ... اوه.. پس نمیرم الان😩دفه قبل که رفته بودیم 40 دقیقه تو صف بودیم برا یه سرسره ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
zizibanoo20 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3690 نفری چنده؟ همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 نمیدونم حس میکنم خوش نمیگذره 🤕 اگه زود با بقیه اوکی میشی میتونی یه دوست پیدا کنی کسایی بودن که میگفتن بیاین باهم سوار شیمولی اگه میخای خوشبگذره پاییز و زمستون خلوته خوبه ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 نفری چنده؟ 180 قبلن تخفیف داشت 160 نمیدونم الان هس یا نههوا سرد بشه فکنم کمتر میشه ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
nanayeto عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 1801 اوه.. پس نمیرم الان😩 دفه قبل که رفته بودیم 40 دقیقه تو صف بودیم برا یه سرسره نه اصلا نرو اصلا نمی ارزه الان -خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻♀️👩🏻🎨👨🏻💻💍♾️❤️-