2777
2789
عنوان

موج های آبی 🤔😟

328 بازدید | 16 پست

میخام برم مشهد موج های آبی بنظرتون دوشنبه شه شنبه خلوته یا وایستم وسط مهر برم؟ اون زمان چطوره؟ 

نمیخام شلوغ باشه چون اصن خوش نمیگذره😢

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها میری؟

اگه این هفته برم فامیلی 

اما مهر با خواهرم و مامانم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠

منم میخوام برم اومدیم زیارت ولی انقدر شلوغه جرئت نمیکنم برم اون زمان که خلوت بود اومده بودیم باید ۱ ساعت تو صف سرسره ها وایمیسادیم چه برسه به الآن که جای سوزن انداختن تو حرم نیست

🌃🏙

وای ما دیشب موج های آبی بودیم شلوووووغ واسه یه دیقه اش بود فقط یه ربع طول میکشید تو صف سرسره باشیم

از شلوغی زیادش سیستم های بلیط قطع شده بود اصلا یه وضع بدی 

بمون بعد تعطیلات برو خیلی بیشتر خوش میگذره بیشتر بازی میکنی

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-
خوش به حالت من چون تنها ام هیچ وقت نرفتم🥲

تنها بنظرم خیلی خوبههه

اگه تک باشی حتی وسط صفم باشی میتونی بری با کسی ک جلوعه و تنهاس

وای ما دیشب موج های آبی بودیم شلوووووغ واسه یه دیقه اش بود فقط یه ربع طول میکشید تو صف سرسره باشیم ...

اوه.. 

پس نمیرم الان😩

دفه قبل که رفته بودیم 40 دقیقه تو صف بودیم برا یه سرسره 

نمیدونم حس میکنم خوش نمیگذره 🤕

اگه زود با بقیه اوکی میشی 

میتونی یه دوست پیدا کنی 

کسایی بودن که میگفتن بیاین باهم سوار شیم

ولی اگه میخای خوشبگذره پاییز و زمستون خلوته خوبه

نفری چنده؟

180 قبلن تخفیف داشت 160 نمیدونم الان هس یا نه

هوا سرد بشه فکنم کمتر میشه

اوه..  پس نمیرم الان😩 دفه قبل که رفته بودیم 40 دقیقه تو صف بودیم برا یه سرسره

نه اصلا نرو اصلا نمی ارزه الان

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-