2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 22 پست
آن کس ک دندان دهد نان دهد خیالت راحت همه چیزش جور میشه تروخدا بارداری منم دعا کن

الهی که دامنت سبز شه بحق خدا

بخدا انقد نگرانم و گریه دارم گاهی ناشکری میکنم میگم خدایا اگر قراره بیاد و تو زندگی سختی بکشه و یا ما اوضاعمون بدتر شه من لیاقتشو ندارم بگیر بده به کسی که لایقه بخدا خودمم گیج شدم خودمو یه فرد ضعیف و پر غصه میبینم😭😭

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
الهی که دامنت سبز شه بحق خدا بخدا انقد نگرانم و گریه دارم گاهی ناشکری میکنم میگم خدایا اگر قراره بی ...

بخاطر هورموناته ترو خدا این حرفو نزن دوراز جون نی نیت من ماه پیش هفته ۲۰ بچمو از دست دادم دیونه شدم بچه اولم بود ناشکری نکن انشالله خدا برات نگهش داره شما بچه دیگم داری خدا روشکر ولی هر گلی بوی خودشو داره برای هردوتون ارزوی سلامتی میکنم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر هورموناته ترو خدا این حرفو نزن دوراز جون نی نیت من ماه پیش هفته ۲۰ بچمو از دست دادم دیونه شدم ...

چقد بعضیا زبون شیرین و قلب پاکی دارن حال آدمو خوب میکنن

خدا به دل پاکت نگاه کنه دل شاد شی بزودی

آمین

چقد بعضیا زبون شیرین و قلب پاکی دارن حال آدمو خوب میکنن خدا به دل پاکت نگاه کنه دل شاد شی بزودی آم ...

انشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه امیدوارم هرچی خوبه هر چی خیره سرراهتون قرار بگیره

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
کبدش مشکل داره

ان شاالله که خوب میشه خیالت راحت اصلا فکر نکن بخاطر اون مسائل بوده آدم صحیح و سالم یهو یجاش مشکل پیدا میکنه ربطی نداره خودتو اذیت نکن فقط از خدا شفا بخواه براش

اگه بخای بکشیش خدا اون یکیم ازت میگیره خیلی سختههه خدا نصیب نکنه ناخاسته

کاش کمی عاقل بودی قشنگتر صحبت میکردی واقعا ذهنت خالی از عقله راهنمایی بهتر میشه کرد خدا اول تو رو شفا بده بعدم خودش به من کمک میکنه نیاز به گفتار تلخت نیست