2777
2789

بچه ها من فوبیای دندون پزشکی دارم تا الانم هیچی دندون خراب نداشتم اصن تاحالا حتی داخل دندون پزشکیم ندیدم الان نزدیک یه ماهه این درد داره دیوونم میکنه شبا خواب ندارم چیکار کنم میشه اگ راه حلی دارین بگین  اخه دندونمم نگاه کردم سیاه یا چیزی نیس فقط درد میکنه اب سردم نمیتونم بخورم سمت راست صورتم تیر میکشه 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

وا خو وقتی تا حالا نرفتی چرا میترسی؟ ببین از من ترسو تر وجود نداره،اما دندون پزشکی بعد از اینکه آمپول بیحسی رو بزنه اصلا حتی متوجه نمیشی داره چیکار می‌کنه هیچگونه دردی نداری،مخصوصا چشماتم ببندی اصلا نمیفهمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من ترسوتره شما هستم اونقدر نرفتم تا اینکه ریشه خراب شد نیاز به ترمیم وعصب کشی داشت هم هزینه اش بیشتره هم کارش بیشتره درد نداره اصلا ولی زودتر بری شاید فقط نیاز به پرکردن باشه هزینه کمتر وزمان کمتر

وا خو وقتی تا حالا نرفتی چرا میترسی؟ ببین از من ترسو تر وجود نداره،اما دندون پزشکی بعد از اینکه آمپو ...

خدا کنه همینطوری باشه حالا مامانم از دیروز میگ بیا بریم پلی جرعت نمیکنم دیگ خسته شدم

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟