2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی بودن من برا مدرسه که میخواد بره دوس دارم بدم هم سیستم ایمنی‌ بدنش قوی شه هم تمرکزش بره بالا&nbs ...

خوبه  بده بهش من یه روز در میون  میدادم  هفته ای دوبار هم زینک میدم  

💖عشقم خانواده ام💖
پسرم بیش فعاله تقریبا  میخورد باحال میشد ومثل مرد عنکبوتی بود

نه ماله من بیش فعال نیس فقط برا تقویت سیتم ایمنی و تمرکز بیشتر میخوام بدم

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
خوبه  بده بهش من یه روز در میون  میدادم  هفته ای دوبار هم زینک میدم  

پسرمن بیش فعال نیس انرژیش خیلی نیس نرماله پسرم خودم میخوام براش بگیرم هم تمرکزش بیشتربه هم هم سیتم ایمنی‌ بره بالا پارسال همش مریض بود موقع مدرسه مریض که می‌شد تمرکزش کم میشد برا همین گفتم امگا3 بدم بهش

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
پسرمن بیش فعال نیس انرژیش خیلی نیس نرماله پسرم خودم میخوام براش بگیرم هم تمرکزش بیشتربه هم هم سیتم ا ...

آره خوبه   زینک هم سیستم  بدن را بالا میبره   من پارسال به بچه هام زینک دادم  اشتهاشون  زیاد شد ولی خوب خیلی کم مریض شد   هم زینک بده  هم امگا۳ 

💖عشقم خانواده ام💖