2777
2789

مامانم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برای خوب شدن چیکارا میکنه ؟

خوبِ خوب که نخواهی شد عزیزم، فقط باید مراعات کنی به درد نیاد

جارو دستی نزنی، سرتو تو گوشی خیلی خم نکنی، خیلی سرتو اینور و اونور نچرخونی، استفاده از گردنبند طبی هم فراموش نشه

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
ببین دکتر رفتی گفته ؟  من کارم خیاطیه دکتر گفته نیم ساعت کار باید ده دقیقه استراحت کنی  ...

دکتر رفتم عکس گرفته میگ هیچیت نیست ولی درد شدید دارم فقط مسکن میدن من کار خاصیم نمیکنم ولی دردم انقدر شدیده ب گریه میفتم من اصن نمیتونم بشینم مدام دراز کشم هیچیم نمیتونم بلند کنم اگ بلند کنم درد میگیره البته مدام درد دارم برای خوب شدنشم هیچ کاری نمیکنم چون هر کاری انجام دادم فایده نداشته 

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤