2777
2789
عنوان

خانم های شوهردار بخونن

344 بازدید | 14 پست

#توصیه_های_بانو

❇ ️چطور يك زن خوب باشيم که همه قدرمونو بدونن؟!!

- در هفته حتما براى خودتون يه چيزى بخرين، از يه دونه رژ گرفته تا ...

- در هر سال براى خودتون يه تکه طلا بخرين!

- لباسای آویزون و گَل و گشاد نپوشین!

- هرگز از شوهر يا بچه توقع تشكر نداشته باشين!! چون نمى كنن! پس خودتون از خودتون تشكر كنيد! ( از چيزهاى كم شروع كنيد! حتی یه کش سر)

- هر وقت يه مهمونى دادين مخصوصاً به قوم شوهر حتماً بعدش براى خودتون يه جايزه بخرين(علتش واضحه)!

- رازهاى خصوصى تون رو با همه در ميان نذارين. سعى كنيد مشكلات را خودتون حل كنيد و اگه به كمك احتياج داشتين فقط با آدمى كه تجربه اون مورد رو داره مشورت كنيد نه با کلّ ایران!

- هرگز به مادرشوهرتون نگید با شوهرتون دعوا کردین و هرگز پیش خانواده همسرتون دعوا نکنید و بدگویی شوهرتونو نکنید حتی اگه شمربن ذوالجوشنه!

- هر وقت غذا میپزید حداقل دو تا تیکه گوشت خوب يا يه تيكه از مرغو كه دوست دارين بخورين. هیچکس بابت نخوردن و نپوشیدن و... از شما تشکر نمیکنه! وقتی هست استفاده کنید!

- رابطه تون را با خدا روز به روز قوى تر كنيد. چون تنها كسى كه هميشه صبورانه به حرفاتون گوش ميكنه و كمكتون ميكنه اونه!

- حتماً رانندگى رو باد بگيريد. اینطورم نباشه که راننده بشید که اگه مریض شدین خودتون برید دکتر یا تاکسی کل فامیل بشین!

- حتما كلاس بريد و چیزهای جدید را یاد بگیرید، حالا هر كلاسى كه دوست داريد و اینكار رو جدى انجام دهيد يعنى به خاطر هيچ كسى يا هيچ اتفاقى كلاستون را تعطيل نكنيد! تا بقيه هم موضوع رو جدى بگيرن؟!

- يواش يواش بچه ها رو آزاد بذارين تا خودشون مشكلاتشون رو حل كنند!

- هميشه يه عطر خوب داشته باشين! توی کیفتون همیشه عطر و یه کم لوازم آرایش داشته باشید!

- و در آخر و مهم‌تر از همه کتاب بخونید

شگردهای زنانه

جالب بود و کاربردی ممنونم 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین پیشنهاد کوتاه شدن زبان🫠😅

اینکه ازدواج کردیم دلیل نمیشه که از حق و حقوقمون دست بکشیم صحبت میکنیم حرفمونو میزنیم ولی محترمانه و با شعور که به فرد بر نخوره😂🔪

مهمترین نکته ای که بهش رسیدم کم گوی وگزیده گوی چون در 

من هرچی ضربه میخ‌ورم از زبونمه باید روزه سکوت بگیرم یمدت تا قلق سکوت کردن بیاد دستم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
موضوع و متن های من در این مورده عزیزم ولی هرکدوم متنش فرق میکنه=) از این به بعد عنوان رو عوض میکنم م ...

اها من متن و نخوندم 

بهتره همه متنها رو تو یه تاپیک بزاری 

اینجوری میتونی یه تاپیک طولانی مفید داشته باشی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔