2777
2789
عنوان

تو رابطه ام ب مشکل خوردم بیایید

965 بازدید | 54 پست

من یکسال و نیم پیش با یه پسری آشنا شدم از زندگی قبلیم ۲ دوتا بچه دارم خلاصه اوایل اصن برام مهم نبود بعد چند ماه دیدم چقدر وابسته اش شدم خب خیلی محبت میکنه مخصوصاکلامی ۲۶ شهریور پارسال ازدواج کردیم ولی موقت تا بیشتر همو بشناسیم هیچی نداشت نه شغل نه پول من تصمیم گرفتم بوتیک بزنیم بوتیک زدم ک یه کاری داشته باشه ولی تمام هزینه هاش با خودم بود الان چند ماهه بوتیک اوضاعش خرابه منم خسته شدم همه پولامو ریختم داخلش گفتم برو سرکار حداقل ی خرجی و اجاره خونه را در بیار اما هیچ تلاشی نکرد و با کمک مشاور تصمیم ب جدایی گرفتیم و فردا صیغه ام تموم میشه من واقعا ناراحتم ک این همه براش همه کار کردم چقدر راحت میخاد جدا بشه حتی نگفت بهم فرصت بده مامانم میگفت این مگه تو را ول میکنه ولی الان خیلی راحت داره میگذره ازم یعنی ب همین راحتی تموم کرد امروز فردا وسایلش میبره از خونه حالا من موندم کلی جنس تو مغازه .مغازه را اون میخاد برداره چون اجاره نامه به اسمشه و چکا اجاره را اون داده حالا من با این لباسها چیکار کنم همشونم جنسای آس و خاص از اونور با دلم ک براش پر پر میزنه بعدم بهم گفت بیا قول بدیم همیشه رفیق بمونیم ولی من میخام بعد جدایی کم محلیش کنم شاید سرش ب سنگ بخوره و برگرده و با شرایطی ک براش میذارم موافقت کنه شایدم بر نگرده اخه خیلی ادعای عاشقی میکرد یعنی همش حرف بود....

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

خوب گلم احتمالا وضع مالی شما خوب بوده و اینکه دیده شما قبلا تجربه ازدواج داشتی به یه سری خواسته هاش راحت تر میرسه 

اومده خودشو به شما نزدیک کرده

وقتی پول و کار در اختیارش بوده باز بی عرضه اس

پس مرد کار و زندگی نیست

دیگه در حد یه دشمن هم باهاش ارتباط نداشته باش 

چه برسه به دوست

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گلم احتمالا وضع مالی شما خوب بوده و اینکه دیده شما قبلا تجربه ازدواج داشتی به یه سری خواسته هاش ...

وضعم ک خوب نیس مهریه ام گذاشتم در اختیارش و حدود ۳۵۰ میلیون ضرر کردم میدونی خیلی ناراحتم انگار بازی،کرد باهام   بچه هام بهش میگفتن بابا نمیدونم چرا اینجور کرد خیلی بی عرضه اس انگار بچه دوساله

وضعم ک خوب نیس مهریه ام گذاشتم در اختیارش و حدود ۳۵۰ میلیون ضرر کردم میدونی خیلی ناراحتم انگار بازی، ...

خوب اشتباه کردی خیلی هم اشتباه کردی بنظر من بوتیک رو بهش نده خودت کارو ادامه بده میگیره 

اول هر کاری بازارش خرابه باید جا بیفته تا درست بشه خوب 

صبر و تحمل میخواد 

این آدم از اول یه دروغگوی کلاش بوده 

شما خام ابراز احساسات شدی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

سلام بانو خوب هستی؟دیگه باهاش کاری نداشته باش و تا میدونی ازش دور بمون چون بیشتر خودت اذیت میشی و دوستی هم اسمشه چون از درون اتیش میگیری. برای  لباس هات میتونی لباساتو توی دیوار بفروشی چون تو دیوار لباس خوب فروش میشه(دیوار نرم افزاره) یا اینکه میتونی با یک نفر دیگه شریک بشی(قابل اعتماد راجبش تحقیق کنی)و پول مغازه با اون جنس از تو

امیدوارم که همیشه شاد باشی گلم=)

عزیزم اصلا رفیق بمونیم یعنی چی. با سرمایه و پول شما عشق و حال کرده حالا پشیمون شده. سعی کن یه کار جدید راه بندازی. توی این مزونه میز کرایه کنی همشو کم کم بفروشی. اصلا اصلا نه زنگشو جواب بده نه محل بده. به نظرم این اقا شما رو نگه داشته توی آب نمک برای تنهاییاش. من یه دوست داشتم با بدبختی خونه اجاره کرد واسه خودش و دوست پسرش. هم خونه شدن. رفت توی مغازه اون آقا واسه کار پسره حتی بهش حقوقم نمیداد. این بنده خدا از مادرش پول میگرفت اجاره خونه ای که باهم زندگی میکردن و داد. آخرم پسره ولش کرد خیانت کرد بهش و رفت

سلام بانو خوب هستی؟دیگه باهاش کاری نداشته باش و تا میدونی ازش دور بمون چون بیشتر خودت اذیت میشی و دو ...

کار بوتیک سرمایه میخاد من دیگه نمیخام سرمایه ام بریزم داخل بوتیک میخام یه کار پاره وقت باید پیدا کنم اما خیلی شکست بدی بود خدا ب سرش بیاره