2777
2789
عنوان

کس میتونه بگه؟

66 بازدید | 7 پست

چند شب پیش خواب دادم دارم میرم پاساژ با دوستم لباس عروس نگاه کنم بعد اونجا از چندتا لباس عروس خوشم میاد و پررو میکنم و میخرمش موقعی که میخواستم از پاساژ بیام بیرون اجازه ندادن و گفتن باید به همه شاخه نبات بدی چون لباس سفید پوشیدی و عروس شدی باید به همه شاخه نبات بدی بعد بری 

کسی میدونه تعبیرش چی میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع دوستمم گفت🥲💔گفت ینی کفن میپوشی وویی من هنوز جوونم ارزو دارم😂😂😂😂

وااااای صدقه بده دختر

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
😂😂خیلی اعتقاد دارم یکبار خواب دیدم خاله ی مامانم فوت کردع دو صاعت بعدش بنده خدا فوت کرد

خدارحمتش کنه.بله منم تجربه رویای صادقه رو دارم ولی دیگه هرخوابی تعبیرنمیشه که.بعضی خوابها عجیب واضحن ادم خودش متوجه میشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹