2777
2789

بچه ها دیگه دارم روانی میشم خدا چرا نمیزنه ب کمر اینا دعا کنید از دست اینا خلاص بشم .پدرشوهرم هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه تهمت میزنه دعا و نفرینمون میکنه .هرروز خسته شدم 

دلیل اینکاراش چیه؟

ببین عزیزم .اگه بچه های من با نوه هاش بازی کنن دعواشون بشه هرکی مقصر باشه منو دعوا میکنه اگه شوهرم حرفی بزنه منو دعوا میکنه اگه نفس بکشم منو دعوا میکنه مادرشوهرم در گوشش همش میخونه واسه اونه خدا سر دختراش بیاره حال منو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمای  زبون نفهمو تنها راهش فقط و فقط این هست که متل خودشون رفتار کنی

مث خودشون نبودم واسم حرف دراوردن .این فلانه و بهمانه از اینجا زورم میاد ک اینا مقصرن ولی جلو ملت منو مقصر میکنن

مث خودشون نبودم واسم حرف دراوردن .این فلانه و بهمانه از اینجا زورم میاد ک اینا مقصرن ولی جلو ملت منو ...

از خودت دفاع کن محکم و قوی باش بی احترامی نکن تا مقصر نشی مثلا حرف بد نزن اما محکم جواب بده تو جوابت منطق باشه ن فحش و داد بیداد الکی 

از خودت دفاع کن محکم و قوی باش بی احترامی نکن تا مقصر نشی مثلا حرف بد نزن اما محکم جواب بده تو جوابت ...

بی احترامی نکردم وضعم اینه مردک ب همه خاندانم توهین میکنه فحش ناموسی میده دعا کنید خدابزنه ب کمرش