2777
2789
عنوان

موندم بگم یا نگم...

581 بازدید | 47 پست

سلام دوستان 

من مادرشوهرم بدون اجازه ب جاری ک هنوز با برادرشوهرم رل هستن(همین جاری ک میگم دختر خواهر مادرشوهرمم میشه) روسری منو داده الان تو عکساشون دیدم این جاری تازه هم پشت سر من حرفم زده چند روزه خیلی ناراحتم موندم به روش بیارم یا نه چون چتد شبه خواب ندارم از من فقط خوبی دیده برادرشوهرمم نمیدونم چرا دروغ میگه ولی بهش گفته داداشم نتونست عروس خوبی واسه مامانم بیاره:) جاری هم گفته تو عروس خوبی بیار 😭خیلی ناراحتم سر این حرفا کلی حرف دروغ زدن کاش بهشون بدی کرده بودم 

ازتون کمک میخام به مادرشوهرم بگم ب نظرتون؟ به شوهرم ک نگفتم چون عصبی میشه و ناراحتی پیش میاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شر یه پا کن خب؟

روسریتم بگی و بهشون بگو کاشکی اجازه میگیرفتین

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
ب چه چیزایی فکرمیکنید خدایی

ب چی فک کنم پس؟ ناراحتیم اینه اگه کار بدی باهاشون کرده بودم بزار بدمو بگن ولی دروغ و تهمت هم حدی داره اصن من باهاشون زندکی نمیکنم ک بخان بدمو بگن

تو هیچی نگو اصلا به روی خودتم نیار اینجوری نقطه ضعف میدی دستشون

والا چیزی نگمم نمیشه چون مدام کمدام بهم ریخته اس میرم مهمونی یا خونه مامانم میمونم وقتی میام خونه کمدام بهم ریخته اس یا کیفمو میگیرن یا کفشمو یا روسریامو 

رفتی اونجا بگو اون شالمو ک (اطلاعات شالتو بده)ندید گذاشته بودم تو کمدم بعد میگه دادم جاریت بگو کاش حداقل بهم میگفتین اخه الان نیازش دارم اگه میگفتین یکی برا خودم میخریدم بعد اگه نمیدونن اونو چجوری خریدی بگو اونو خواهرش مادری برادری کسی خریدع خودمم سر نمیکردم چون هدیه بود و ارزشمند 

یجور بگو معذرت خواهی کنه اما ن با گستاخی با لحن اروم مو ملایم اما جدی

خب دیدیش بگو ب چ حقی روسری منوورداشتی دادی ب اون ازروسریای دخترات وخودت بذل وبخشش کن دیگه اعصاب خور ...

اعصابم اصن ب اون نیس چند روزه فهمیدم پشت سرم حرف زده بدمو گفته درحالی ک از وقتی عروسشون شدم 5سالی میشه و رو هم 10بار دیدمشون کمکی بخان انجام میدادم 😓چثب سادگیمو میخرم از دست اینجپر آدما ازم سواستفاده میکنن چون لال میشینم

رفتی اونجا بگو اون شالمو ک (اطلاعات شالتو بده)ندید گذاشته بودم تو کمدم بعد میگه دادم جاریت بگو کاش ح ...

🥹مرسی عزیزم حتما فردا میگم 

اصن خواب ب چشام نمیاد بخاطرشون یه حریم شخصی ندارم بخدا من هروقت یه چی بخوام حتی از خونه مادرشوهرم یه چی بگیرم خودش خونه نباشه هم زنگ میزنم میپرسم و اجازه میگیرم این کارو میکنم تا خودشون بفهمن ولی باز 😓

🥹مرسی عزیزم حتما فردا میگم  اصن خواب ب چشام نمیاد بخاطرشون یه حریم شخصی ندارم بخدا من هروقت ی ...

عزیزم کمداتم قفل دار کن از دستشون بعد بگو دزد زیاده ب لباسامم رحم ندارن 

چقد بیشعورن بعضیا

بنظرم با توجه به این شرایط نگو. تنش بینتون فقط بیشتر میشه. فعلا صبر کن بازم همچین موقعیت هایی پیش م ...

آخه اولین بارشون نیس 

یه بارم کیفمو داده بود خونه رو زیر رو کردم پیدا نشد بعد ک پرسیدم گفت دادم به یکی میگیرم حالا ازش بعد 1ماه طرف خوب استفاده کرده آورده داغون بود منم انداختمش سطل آشغال ولی حرفی نزدم