2777
2789
عنوان

تا بحال شده یکاری کنین بعد بفهمین چقدر ضایع بوده و بعد خجالت بکشید

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خرید حلقه... مادر شوهرم و مامانمم باهمون بودن... 

یه حلقه مادر شوهرم پسندید.. گفت این خیلی خوبه و گازشو گرفت رفت تو مغازه 😑 .. شوهرمم دنبالش 

منم کشک 😐

عصبی شدم .. هرچی مامانم گفت تا تو پسند نکنی ک نمیخرن.. زشته  نکن 

نتونستم جلو خودمو بگیرم رفتم تو مغازه خیلی بلند گفتم بسلامتی مبارکتون باشه خریدین تموم شد🤣🤣 ... 

جاتون خالی یه چشم غره ی بدی شوهرم رفت رومن.. مامانمم تا اخرش باهم حرف نزد 

مادر شوهرمم خودشو زد ب پادرد گفت برا من ماشین بگیرین برم خونه 🤣😅 

؟چه فیلمی بود!؟ 🤣🤣

یه فیلم کوتاه از شوهرم گرفتم... من فک کردم منظورش اینه باید همه جا رو بادکنک بچسبونی شمع روشن کنی کیک و کادو بگیری 😅نه که بگو آقا منظورش چیز دیگس و اینو داداشم خوب فهمیده بود... سریع استوری رو ریپلی کرد گفت پاکش کن یالا😠

😂😂😂😂😂

وای متن لعنتی اه از خودم بدم میاد روز بعد عروسیم داشتیم نهار می‌خوردیم با خانواده شوهرم مامانش هی جیگر میذاشت تو بشقاب من بعد من هی ناز میکردم و هی میگفتم آه آه آه یعنی مثلاً از شب گذشته خیلی دردم گرفته خواهرشوهر و برادرشوهرمم سرسفره بودن هی یادم میوفته میخام خودمو دار بزنم تا کف و خون بالا بیارم لعنتی من 

.....خدایا دوستت دارم  

من عقد بودم ۲۲ سالم بود ولی خیلی بی عقل بودم 🤣 یک گروه فامیلی با فامیلای شوهرم توی تلگرام داشتیم بعد شوهرخاله شوهرم یک پیام گذاشت منم با یک استیکر قلب لایکش کردم. شوهرم بلافاصله توی پی وی گفت زشته پاکش کن منم لج کردم گفتم برو بابا زشت چیه من قصدی ندارم بعد حرصم گرفت از گروه لفت دادم 🤣 اون لحظه نفهمیدم ولی گویا سوژه فامیل شدم و همه فهمیدن من با شوهرم بحثم شده . چقدر جلف بودم 🤣🤣

برای مامان شدن من  و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت 

من رفته بودم شهرستان خونه بابام تقریبا یکماه بود شوهر رو ندیده بودم 

شوهرم میخواست به من اس ۱۸+بده که امشب میام چکار میکنم 

شیو کن و این حرفا 

اشتباهی فرستاد واسه شوهر خواهرش 

ابرومون رفت نمیتونستم تا یه مدت نگاش کنم