2777
2789

اون کار چی بوده 

من مثلا اوایل ازدواج ک بچه بودم عقلم‌نمی‌کشید و ازدواجم زوری بود مدام پروفایل میزاشتم ک دلم برای عشق قبلیم تنگ شده !!

همه میدیدن .

حتی یبار دختر عموی شوهرم گفت این پروفایل چیه میزاری عزیزم

الان ک با شوهرم خوبیم خیلی حالم بد میشه بهش فکر میکنم 

آخه ۱۶ سالم بود اون موقعه 

یا اینک تقریبا همه میدونن من اادم بد دلیم و حسودی روی شوهرم بعضی وقتا ی حرکتای خاص میزنم همه فهمیدن حسودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به نظرم هیچی ضایع نیست هر چی گفتم و هر کاری کردم دیگه گذشته و مهم نیست آدما اشتباه میکنن و این ...

کسی ب روم نمیاره ولی خودم یادش میوفتم آب میشم 

وای مثلا یبار رفتیم عروسی پارتی بود توی تهران شوهرم میدونست من حساسم نیومد تو 😑دمه در بود بعد خودم داشتم داخل میرقصیدم

کسی ب روم نمیاره ولی خودم یادش میوفتم آب میشم  وای مثلا یبار رفتیم عروسی پارتی بود توی تهران ش ...

تو حساس بودی شوهرت حساس نبود؟

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
مستقیم به مامانم گفتم حالم ازت بهم میخوره و کلی حرفای دیگه  با اینکه همش حق بود ولی خب کمرش شک ...

اینم خیلی بده 

ولی منظورم بیشتر جای فامیله بخصوص جاهایی ک واقعا رو دریایی داری

واااااااااای 😂😂😂🤦🏽‍♀️

منم یه بار روز مرد بود من از شوهرم فیلم گرفتم بعد شوهرم گفت امروز روز مرده تو باید امشب برام سنگ تموم بزاری (منظورش از اون کارا بود😬) بدبخت نمیدونس من این فیلمو میخوام استوری کنم یه آهنگ عاشقانه هم گذاشته بودم روش بعدش استوریش کردم..... بعد داداشم پیام داد پاکش کن یالا😂😂هنوز یادش میفتم آب میشم😭

واااااااااای 😂😂😂🤦🏽‍♀️ منم یه بار روز مرد بود من از شوهرم فیلم گرفتم بعد شوهرم گفت امروز روز مر ...

خیلی بد بود 

ولی ببین من منظورم ی حرکت ضایع بزنی ک خیلی غیر منطقی باشه و اونجا کاملا با اعتماد نفس بوده باشی و بعدش بفهمی چ غلطی کردی

خیلی بد بود  ولی ببین من منظورم ی حرکت ضایع بزنی ک خیلی غیر منطقی باشه و اونجا کاملا با اعتماد ...

تا دلت بخواد😂😂😬

یه بارم 15، 16 سالم بود یکی از پیرزنای فامیل که بچه نداشت فوت کرده بود قرار شد من اونجا خرما پخش کنم هر کی میومد از دور اشاره میکردم خرما میخوری بیارم؟ 😢آخه آدم قطع بود منو گذاشته بودن😭😭😰