2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

76 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

دوست دارم سینه هام بزرگ تربشه و نمیدونم چیکارکنم

اگر شما ایده ای دارید و نتیجه گرفتید ممنون میشم ک بگید

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

سلام عزیزم

من خودم تازه شروع کردم به خوردن قرص ویتامینeو عرق رازیانه و روغن زیتون زدن

بکم بهترشده به نظرم

اگه خواستی برام دعاکن گلم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چنبار میزنی😐

یه بار زدم خطا زد 

دوباره زدم ثبت شد

نمیدونم چرا دوبارشده

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

سلام عزیزم من خودم تازه شروع کردم به خوردن قرص ویتامینeو عرق رازیانه و روغن زیتون زدن بکم بهترشده ...

هرچی خیره همون بشه بسپربخدا عزیزم

عرق رازیانه باعث کیست سینه میشه حواست باشه

هیچ راهی جز پروتز وجود نداره

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
سلام عزیزم من خودم تازه شروع کردم به خوردن قرص ویتامینeو عرق رازیانه و روغن زیتون زدن بکم بهترشده ...

خیلی ممنون

هیچ راهی جز پروتز وجود نداره

شما خودت پروتز کردی؟

آخه جای عمل همیشه درد میکنه 

میترسم پروتز کنم و وقتی دست میزنم ب سینه هام درد بگیره

هرچی خیره همون بشه بسپربخدا عزیزم عرق رازیانه باعث کیست سینه میشه حواست باشه

انشاالله گلم ممنون مهربونم

جدی؟ نمیدونستم مرسی عزیزم

الهی خداخیر دنیاواخرت بهت بده 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
انشاالله گلم ممنون مهربونم جدی؟ نمیدونستم مرسی عزیزم الهی خداخیر دنیاواخرت بهت بده 

ممنون از دعای قشنگت عزیزم دعا کن یه فردی ک فقط و فقط از خدا می‌ترسه باهاش ازدواج کنم ک همسر سابقمو یادم بره

آره من خودم میخواستم عرق رازیانه بخورم ک وقتی تحقیق کردم دیدم ک خیلی ها کیست گرفتن

کلا منصرف شدم ولی بخاطر سی نه هام اعتماد ب نفسم اومده پایین میخام عرق رازیانه بخورم البته هفته ای دوسه بار 

ب امید خدا ببینم چی میشه