2777
2789
عنوان

بنظرتون سپرده قرض الحسنه باز کنم؟

146 بازدید | 9 پست

یکم پس انداز دارم میخام یه حساب باز کنم بریزم توش

الان تو تلویزیون میگه بانک سپه حساب باز کنی تو قرعه کشی شرکت داده میشی؟بنظرتون چیکار کنم ؟

۱۲تومنه پولم .بدم طلا یا بذارم بانک هی جم کنم زیاد شد بدم طلا بخرم؟ لطفاً راهنماییم کنین

طلا بخر قرعه کشی بانک خیلی ریسکا که بخوای پولتو بخوابونی ولی اگه خیلی رو خوش شانسیت حساب باز کردی ۵۰۰ هزار فقط بزار بانک .ولی در اسرع وقت طلا بخر نهایت بازم پول دستت اومد یه تیکه دیگه میخری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر قرعه کشی بانک خیلی ریسکا که بخوای پولتو بخوابونی ولی اگه خیلی رو خوش شانسیت حساب باز کردی ۵۰ ...

واقعا ینی طلا بهتره؟ حتی بااین قیمتی که الان داره؟میترسم بخرم بیاد پایین.ازون ور هم هرچقدر بیشتر پول بذاری بانک شانس در اومدنت بیشتر میشه

واقعا ینی طلا بهتره؟ حتی بااین قیمتی که الان داره؟میترسم بخرم بیاد پایین.ازون ور هم هرچقدر بیشتر پول ...

۱۲ میلیون مگه چقدر شانس داره گول تبلیغاتو نخور 

فکر نمیکنم این همه طلا گرون شده باشه .

توی طلافروشیا همیشه یه قفسه هست برای طلای بدون اجرت که دست دومه برو چندتا طلافروشی ببین با پولت چه قطعه طلایی دارن و چند گرمه وزنشو بنویس چندتا طلا فروشی بری بعدش میتونی انتخابتو کنی