2777
2789

پدرم درآمدی نداره به اونصورت 

شوهرم وضع مالیش خوبه همیشه خیلی خیلی بیشتر از نیازمون خرید میکنه بنظرتون ایرادی داره من از همینا به خانوادم کمک کنم؟

شوهرم زیاد در قید دین و خمس اینا نیست و هرسال مقدار زیادی موادغذایی خشکبار و ...میمونه که باید خمسش حساب بشه ولی شوهرم مسخره میکنه

اهل کمک کردن و کار خیر هست ولی خمس نه

بنظرتون اشکالی داره من از همین مواد به خانوادم کمکم کنم بجای خمس؟

اینم بگم دوس ندارم شوهرم بفهمه نه اینکه بدش بیاد خودم غرورم میشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کمک میکنم به خانوادم عذاب وجدان هم میگیرم در مورد شوهرم ولی خب چیکار کنم اگه خودم بتونم کار کنم بهتر میشه 

کمک هم نکنم در مورد خانواده ام عذاب وجدان میگیرم 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

هیچ اشکالی نداره مردا رو نمی شناسی خیلی وقتا از نون شب زن و بچه شون میزنن به خانواده شون کمک میکنن. تو هم تو اون خونه حق داری سهم داری کلفتش که نیستی خیلی هم حلاله دستت درد نکنه

اگ‌پای پدر مادرم وسط باشه گناه نیست واسه من خودم خیلی کمک کردم 

پدر و مادرم واقعا نیاز دارن به کمکم منم شاغل نیستم که بخوام کمکشون کنم فقط این شکلی میتونم کمک کنم

منم کمک میکنم به خانوادم عذاب وجدان هم میگیرم در مورد شوهرم ولی خب چیکار کنم اگه خودم بتونم کار کنم ...

منم هیچی بهم نمیچسبه وقتی میدونم اونا در مضیقن و تو خونه من کلی چیز انبار شده که حتی ممکنه فاسد بشن 

پدر و مادرم واقعا نیاز دارن به کمکم منم شاغل نیستم که بخوام کمکشون کنم فقط این شکلی میتونم کمک کنم

من ب شخصه  کمک میکنم مادر پدرم نیاز داشته باشن کمک نکنم بعد ب فکر گناه باشم اگ گناهه ب جون میخرم تو آتش جهنم میسوزم .

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤