2777
2789

سلام بچه ها چند ماهه دیگه می شه ۲۵ سالم حسرت زندگی کردن به دلم مونده بابام با حرف هاش خیلی عذابم می ده همش محدودم می کنه دوست دارم برم سر کار نمی ذاره دوست دارم با دوستم مثلا برم بیرون یه غذایی بخورم یکم باهاش حرف بزنم ،دوست دارم حق داشته باشم یه وقتایی تنهایی برم جایی هر چقدر هم بهش می گی فایده نداره خیلی وقته خنده به لبم نیومده ، من جوونم  دیگه خسته شدم گاهی وقتا به خودکشی فک می کنم نه عشقی تو زندگیم هست نه دلخوشی و امیدی.

تو رو بحق امام رضا علیه السلام برام دعا کنید بابام فکرش رو درست کنه دیگه تحمل ندارم 

کلاس چی اونم نمیزاره؟برو زبان یا کلاسای هنری ثبت نام کن

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر شما چهل سالشو زد کرده حتما و کسی تغیسر نمیکنه تو این سن 

شما باید سعی کنی تغییر بدی سیک ژندگیتو 

تایم هایی ک سرکاره برو بیرون 

با دوستات اگ تایم نخار و شام نمیتونی بری تایمی ک بابات نیست برو کافه دوساعته و برگرد 

از طریق فضای مجازی ارتباطت رو با دوستات بیشتر کن 

۲۵ سالته پس یا کارشناسی پاری یا نخوندی کلا 

اگ خوندی برا ارشد اقدام کن 

اگ نخوندی سراسری شرکت کن برو دانشگاه خیلیییی تاثیر میزاره هم بابات یخورده زورش کمتر میرسه هم اینک ارتباطات کم نمیشه

ادم با محدودیت و تو خونه موندم کم کم مریض و افسرده میشه عزیزه دله من 

بداد خودت برس ، راسهو پیدا کن ، بابات تغییری نمیکنه

آخه آدم بعضی چیزا رو دوست داره زمان مجردی تجربه کنه 

میدونم چی میگی حالا من آزادی داشتم موقعی که مجرد بودم الان‌نامزد کردم الانم دارم اما نه دوست درست و حسابی دارم برم بیرون هم اینکه افسرده هم هستم با خودم میگم چه فایده

والا از دوست هیچی ب آدم نمیرسه بخدا

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

من درکت میکنم منم خیلی تحت فشااارم هیچکس درکم نمیکنه  دیگه ب مرحله افسردگی رسیدم .    ۲۴ سالمه .  با پافشاری و مقاومتام تحت یه شرایط و دیر ب دیر و  تایم محدود میتونم با دوستام برم بیرون ولی اونم با کلی جواب پس دادنه ‌   

ما تو خانواده مذهبی بزرگ شدیم هیچ کس بهم گیر نمیده هرجا برم بعضی وقتا تا 9 تو خیابونم فقط شهر دیگه ا ...

چه خوب عزیزم خدا رو شکر کن بخاطر خانوادت من خودم مذهبی هستم خانوادم معمولی هست پدرم ولی خیلی تحت فشارم می ذاره

دانشگاه رفتم لیسانس حسابداری دارم از لحاظ مالی و روحی حمایت ندارم بخونم برا ارشد با اینکه دوست دارم

پس یسال به خودت زحمت بده و ارشد بخون و خودتو از این منجلاب بیرون بکش