2777
2789

تقریبن اونروز ک اینو میگم ی معجزه اتفاق افتاد برام 

اون زمان کلن اگه اسم پسر میاوردیم خیلی باهامون شدید برخورد میشد و اگه کسی هم دوست پسر داشت ب شدت انکار میکرد 

تازه منم سیستم خریده بودم و یاهو را نصب کرده بودم نمیدونم یادتون هست یا نه 

خلاصه یواشکی یاهو را ریختم و شروع کردم برم تو چت روم بعد از ی مدتی با یکی اشنا شدم مشهد بود 

عکس و اینام ک جرات نداشتیم بفرستیم 

شانس من قرار شد بریم مشهد و منم خوشحال از اینکه میرم طرفمو میبینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ی مدتی چت کردن رفتم مشهد و قرار شد تو کافی نت همو پیدا کنیم اخه موبایلم در دسترسمون نبود دیگه رفتیم و سر ساعت ی کافی نت پیدا کردم رفتم تو کافی نت و قرار گذاشتیم نزدیک حرم و مشخصات همدیگه هم گفتیم بهم 

نزدیک حرم رفتم و اون پسر را دیدمش خوشتیپ بود خوش قیافه بود دیگه با هم رفتیم تو خمون حیاط حرم 

اینم بگم با مامانم رفتیم دم حرم مامانم گفت من میرم گوهر شاد و منم گفتم ی دوری میزنم میام 

خب بگید دوران نوجوانی پس چی شدآیین کوروش و زبان شیرین فارسی

فردوسی بیچاره بسی رنج برد در این سال سی که اینا بگن تینجر😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

دیگه با اون اقا رفتیم داخل و داشتیم برای هم صحبت میکردیم 🤣🤣تو حس و حال حرف زدن باهم بودیم ک یهویی چند تا از مامورای حرم اومدن نزدیک ما یهو پرسیدن اقا کی باشن