2777
2789

بچه اولم با آی وی اف بوده

بنظرتون واسه دومی اقدام کنم طبیعی باردار نشدم!

به همسرم گفتم طلاهامو میفروشم که راضی بشه

وقتی گفتم خندید و قبول کرد؛ با اینکه مشکل مالی نداشت و میتونست 

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حاضرم طلا بفروشم، کلا شوهرم راضی نمیشه، نه بخاطر پول، کلا نمیخواد. منم یه دختر دارم فقط

چرا بعدش باردار نشدین؟بارداری اولیتون طبیعی بود؟

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

یکی از آشناهامون هر دوتا بچه اش رو با آی وی اف به دنیا آورد تازه میگفت شوهرش تو فکر بچه سومه🤭 البته اون یزد میرفت میگفت هزینه اش از مراکز خصوصی تو شهرستان ها کمتره

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

باردار میشم، راحت هم میشم. شانس ، هی تشخیص سندروم داون میدن. دو تا سقط داشتم برای سندروم داون، یکی ...

آها ان شالله یه بارداری سالم تجربه کنی..

من دخترم ۴سالشه تا ۱یا۲سال دیگه بچه نمیخوام ولی همش فک میکنم اگه اقدام کنم باردار نمیشم 

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
آها ان شالله یه بارداری سالم تجربه کنی.. من دخترم ۴سالشه تا ۱یا۲سال دیگه بچه نمیخوام ولی همش فک میک ...

نه بابا، چرا نشی، الان من ۳ تا خواهر و برادر متاهل دارم، هزار ماشالله، هر کدوم دو تا بچه سالم دارن، بی مشکل بارداری رو سر کردن. برعکس من دو تا پشت هم سندروم داون بود و سقط کردم.

قرار نیست همه مشکل دار بشن.

ولی تجربه خودم، اگر واقعا بچه دوم میخوای زود بیار، نزار زیاد فاصله بینشون زیاد بشه.

وقتی فاصله کمه، واقعا هم بازی میشن و برای مادر هم راحتتر.

من تنها سختی که با دخترم دارم اینه، میگه با من بازی کن. الان جدیدا رک میگه، تو رو نمیخوام، میخوام با هم سن خودم بازی کنم.

زودتر اقدام کن ان شالله