2777
2789
عنوان

فقططط حس ششمی ها بیاان

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بهت فکر نمیکنه ولی با ده ماه آینده برات یه کیس احساسی خوب از همه لحاظ برات میاد

واقعا حس ششم داری؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
 خصوصیات A بگو و حسش به من چیه؟ این مشکلات و حال بدم کی درست میشه؟

اعل دود و قلیونه و وضع مالی نسبتا خوبی هم داره درگیری کاری زیاد داره و حسش هم بهت معمولی حال بدت هم هروقت این آقا رو فراموش کنی اوکی میشه

نه عزیزم بهت فکر نمیکنه ولی با ده ماه آینده برات یه کیس احساسی خوب از همه لحاظ برات میاد

اقای ابوالفضل الف چی میخواس بهم تو چت بگه ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
عزیزم کراش من چی چرا بهم نمیگه دوسم داره از نظرش چجور دختری ام میشه بگی

عزیزم چون حس دوست داشتن ندارع بهت ولی یه آقای دیگه توی فامیلتون دوست داره و پا پیش نیزاره تا دوماه آینده و دختر ساده ای هستی گاهی بدخلق میشی و دلت نمیاد که دل کسی رو بشکنی و بعدش عذاب وجدان میکشی