2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این راحتیا نیست همش میخوام همرو راضی نگه دارم حتی به قیمت اذیت شدن خودم

عزیزم ببخشید

احساس میکنم با خانواده کمالگرا بزرگ شدی و راضی نگه داشتن بقیه یجور وظیفه میدونی

بعدشم ما بدنیا نیومدیم همرو راضی نگه داریم

دلیل نمیشه همیشه حالت خوب باشه گذشت کنی ببخشی مدام خوبی کنی

بلاخره توهم آدمی شاید یروز صب بلندشی حالت خوب نباشه بخوای کل روزو باخودتو اطرافیانت لج کنی

اول خواسته های خودتو تو اولویت قرار بده بعد لطف کن

به این فک کن انقد خوب بودی خوبی کردی تونستی هنرو راضی نگه داری؟

من خودم سر این موضوع خیلی عذاب میکشیدم اما وقتی به خودم اومدم دیدم خودمو زندگیمو بخاطر کمالگرا بودن مادرم نابود میکنم مدام شکست میخورم از وقتی رها کردم نمیگم تنها شدم ولی آدمای زیادی از دست دادم و همین از دست دادن یه بار بزرگ از رو دوشم خالی کرد دیگه کسیو راصی نگه نمیدارم و اینم فهمیدم کسی که دوست داشته باشه همجوره پیشت میمونه فقط کافیه رهاش کنی

I was good on my own 
عزیزم ببخشید احساس میکنم با خانواده کمالگرا بزرگ شدی و راضی نگه داشتن بقیه یجور وظیفه میدونی بعدشم ...

مرسی از وقتی که گذاشتی

بله درست میگی خانواده کمالگرارو

مشکل اینه اگه ترکش کنم حس میکنم ادم بی لیاقتی میشم...