چمدونمونو داده بودیم ب برادرهمسرم واسه سفرش .وقتی برگشت و اوردش با چیزایی ک توش بود داده بودن ب ما.. ما خالیش کنیم لباساشو ش ورتشو چیزای دیگشو برداریم بعد بدیم بهش🙃🙃😐😐
خب خودش برمیداشت دیگه شمام خالی کنید بریزید تو کیسه هر وقت وقت کزد بیاد ببره
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نزدیکیم. زنوبچه داره. نکرده بود خانومش چمدونو خالی کنه .شوهرش سرش خیلی شلوغه. همونحوری داده بودن .ما ...
عزیزم من جاتون بودم خالی نمیکردم میگشذاشتم یه روز که پیشو میگر۵ت میگفتمض ما سر چمدون کسی نمیریم خودت بیا خالی کن
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نه عزیزم برنمیگردوندی میگذاشتی خونه خودش که پیگیر میشد هی امروز فردا میکردی تا بعد بیاد ببره خودش خیالت راحت به هرکیم میگفت حقو به تو میدادن