بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها میشه برای کسی که دوستتون نیست پیغام بدید البته با اجازه نی نی یارها
این شما و این نی نی خوجمل ما[smiley]l/l_74.gif[/smiley]
http://www.niniaxs.ir/index.php/6ta1/8852-2015-08-25-19-41-26
ببیندش و لطفا بهش رای بدید[smiley]l/l_34.gif[/smiley]
من یه مهدی نامی برام پیام خصوصی فرستاد کتابی هم نوشته بود چرا اینگونه میگویید و فلان و ...
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
یعنی مثلا این مهدی رفته از نی نی یار اجازه گرفته برای من پیام بفرسته؟ غلط کرده
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بچه ها من تو مباحث مورد علاقم همیشه باید 20تا تاپیک باشه. هرچی اضافی هاشو پاک میکنم بازم هستن. یعنی اون تاپیکایی که قبلا مورد علاقم بودن و بعدا پاک کردم باز هستن. تا جایی که 20تا بشن.واسه شمام اونجوریه؟؟؟
دیگه چی؟ مگه میشه نی نی یارها همچین اجازه ای بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انقدر وقتشون ازاده ک تا ازشون اجازه بخوای ب فلانی پیام بدی درصورتی ک دوستت نیست بذارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی ما ی تاپیک بزنیم باید کلی منتظر بمونیم آیا بیان آیا نیان