2777
2789
بچه ی خواهرم.شیطون و باهوش و جیییغ جیغو‌.بخاطر همین من ک باردارم نخوردم

فقط هفته ۱۳ تا ۱۶ بارداری یک روز درمیون کپسولش رو خوردم. نباید زیاد خورد

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترمبه من گفت نخورباعث بیش فعالی و شیطنت زیادی میشه. گفت بچه های الان باهوشن. نیازی به این جیزا نی ...

آره . بارداری اولم بود تجربه نداشتم فکر میکردم باید انیشتین بزایم 😒 الان یه انیشتین کنجکاو شیطون حرص درآر دارم 😖

اسید فولیک دیگه چرا؟

اونم همون عوارض میده

بعدم کلا ب زن باردار اینارو بدون آزمایش مقدار ویتامینا میدن بخوره

بی توجه ب ارث و سوابق اینا

الانم ک دیدید پیش فعال و اوتیسم و خیلی چیزا اضافه شده

سعی کردم همه رو طبیعی و روال عادی از مواد غذایی درست بگیرم 

اونوقت خودتون و همسر سفیدید؟ 

آره خیلی. همسرم هم بوره هم سفید. دختر دومیم هم همینطوره به اضافه چشمای آبی 😁 اما پسرم هم موهاش تیره شده هم رنگ چشماش به سیاهی میزنه هم تن و دست و پاش تیره شده. اما صورتش سفیده. یعنی بخاطر کندره؟ 

من کندور ترسیدم بخورم چون گقتن پیش فعال میشه اسید فولیک رو هم نخوردم 

عزیزم اسید فولیک واجبه چرا نخوردی

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
آره خیلی. همسرم هم بوره هم سفید. دختر دومیم هم همینطوره به اضافه چشمای آبی 😁 اما پسرم هم موهاش تیره ...

نمیدونم والا 

اگرم باشه دیگ تموم شده رفته انشاالله خوش قد و قامت مبشه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

اونم همون عوارض میده بعدم کلا ب زن باردار اینارو بدون آزمایش مقدار ویتامینا میدن بخوره بی توجه ب ا ...

نه بدون آزمایش نیست. من قبل بارداریم رفتم آزمایش دادم به دکتر نشون دادم بعد اقدام کردم. وقتی تصمیم به بارداری میگیری باید اول بری به دکتر بگی تا آزمایش های لازم رو بنویسه با توجه با آزمایش مکمل بده. مثلا من ویتامین دی بالا بود کلا قطعش کرد

نه بدون آزمایش نیست. من قبل بارداریم رفتم آزمایش دادم به دکتر نشون دادم بعد اقدام کردم. وقتی تصمیم ب ...

من اینکارو کردم چون ترسیدم

بقیه نباید ب من نگاه کنن

من خیلی از پیش فعالی بچه میترسیدم

کنکور باید دقیق در هفته مورد نظر خورد 

خلاصه ک من این ریسک کردم اما بقیه نباید تا مطمئن نیستن کاری کنن

من اینکارو کردم چون ترسیدم بقیه نباید ب من نگاه کنن من خیلی از پیش فعالی بچه میترسیدم کنکور باید ...

من دقیق خوردم توی همون هفته ها . البته دکتر سنتیم هم گفت نخوری بهتره . دیگه آنقدر اولی شیطون شد سر دومی نخوردم