بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اعتماد ب نفسم داغونه ولی جلو اون سعی میکنم اینجوری نباشم
مثلا پیش اون از زشت بودن خودم نمیگم
اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ .
نمیشه که با حرف خالی اعتمادبنفس رو بالا برد باید با عمل نشون بدی. مثلا من وقتی خونم رو مرتب میکنم یا خودم آراستم حس اعتمادبنفس بیشتری دارم. بعد از نهار ماسک میذارم و همزمان چرت هم میزنم. شبا حتما کتاب میخونم. بعضی وقتا لباس مجلسی هام رو تو خونه میپوشم و شیک و پیک میگردم. کیکای خوشمزه درست میکنم و با چای خیلی باکلاس از شوهرم پذیرایی میکنم اونم کیف مبکنه. اگر توی محیط کار تشویقی بهم بدن یا ارتقا بگیرم به شوهرم میگم. همینا باعث میشه تو چشم شوهرم آدمی باشم که برا خودم ارزش قائلم و اعتماد بنفس دارم.
همونطور که این مردا اعتماد به نفس کاذب دارن کسی ندونه فکر میکنه بازیگر هالیوودیان
دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب... 🫂💕Sənin qucağın ••• فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️
من کاری نکردم ولی شوهرم اعتماد به نفس زیادی بهم میده باتعریفایی که میکنه جوری که جایی که خودش هست اعتمادبه نفسم زیاده ولی نباشه صفرصفره چون چیزایی که همسرم درموردش میکه بهم ازکس دیکه نشنیدم حقیقتا