2777
2789
عنوان

چرا نی نی یار حذف نمی کنه🤨

107 بازدید | 16 پست

دو بار تا حالا یکی از تاپیکامو گذاشتم اما حذف نکردن، 

اون همه قوانین گذاشتین. خب حداقل وقتی تاپیکی میذاریم حذف کنید دیگه 

یکمم به ما احترام بذارین. ما نباشیم سایتتون درش تخته میشه.

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

من که دیگه تاپیک نمیزارم نی نی یار میاد یه لایک میکنه میره انگار مسخرمون کرده 😐

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

شاید شخصی نبوده

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ازسارابپرس  

سلام. ایشون در مورد سایت سوال دارند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شاید شخصی نبوده

شخصی بود 

به هر حال حتی شخصیم نباشه باید حذف کنن، تاپیک حذف واسه همینه دیگه

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

فکر کنم چشماش مشکل داره واقعا 

چون برای منم چند بار حذف نکرده بعد چک کردم دیدم کلا چند صفحه از تاپیکش را رد کرده .یا توی بعضی صفحات چند تا کامنت کاربرا رو رد شده ‌شخصی هم بودن .

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

من که دیگه تاپیک نمیزارم نی نی یار میاد یه لایک میکنه میره انگار مسخرمون کرده 😐

اره واقعا. انگار به شعور ادم توهین میکنن

من گذاشتم تو حذف نکردن و نی نی یار ۵ تگ کردم همون لحظه حذف کرد.

ممنون تو تاپیکی که میخوام تگ میکنم تا برام حذفش کنه