2777
2789
عنوان

تروخدا بگيد اين بيماري شوهرم چيه،خسته شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 80 پست
الان تصمييم گرفته با ماشين شخصي بره ي كشور خارجي،انقدر كاراي سخت ميكنه خودش رو تو تنگنا ميذاره ...

اخی اونم گناه داره

برو یه مشاوره خوب پیدا کن ببین چی میگه چی راهنماییت می کنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بابا اسی خودش الان داغونه خودش وضعیتش بحرانیه اونوقت بشینه ناز اقا رو بکشه متنفرم از جو مرد سالار ک ...

خسته شدم ديگه،ديگه حالم از هرچي سيتست و كاره خوبه پشيمون شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم ديگه،ديگه حالم از هرچي سيتست و كاره خوبه پشيمون شدم

میدونم چی میگی

فقط برو دنبال درمان خودت مشاور قطعا راهی جلو پات می زاره به نفع جفتتون باشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
الان ميخام بهش پيام بدم،ولي ميدونم الان ميگه تو مورد داري

بهش نگو اول مشاور پیدا کن ببین اون چی راهنمایی می کنه

ببين كاربر محترم،ب قران خدا همين كارا رو ميكنم،دمنوش ميذارم رابطه جنسي بهتربن رفتار تعريف تمجيد،وقتي ...

میدونم عزیزم باید در طی این مدت قلقش دستت می اومد بهتره خودتوبه تنهایی پیش یک مشاور مجرب بری . اگه تهرانی دکتر فاطمه بحرانی عالیه . آدرسش از گوگل سرچ کن 

میدونم چی میگی فقط برو دنبال درمان خودت مشاور قطعا راهی جلو پات می زاره به نفع جفتتون باشه

الان چكار كنم؟ خونه مادرم همه از راه دور اومدن و مدام ب من زنگ ميزنن،تا فردا هم بيشتر نيستن،الان چ كنم

بابا اسی خودش الان داغونه خودش وضعیتش بحرانیه اونوقت بشینه ناز اقا رو بکشه متنفرم از جو مرد سالار ک ...

متاسفانه شرایط اینطور ایجاب میکنه .

مردها هم کم بیرون خسته نمیشن اکثرا با داد وقال خودشونُ تخلیه میکنن . ولی این زن ها هستند که از نظر جسمی و روحی آسیب میبینن

خب نميپذيره اصلا،ميگه تو و خانوادت ايراد دارين

مسلمه که نمیپذیره

یه عمر اینجوری زندگی کرده

پارانوییدیا اصن نمی پذیرن مریضن

بچه نداشتی میگفتم ببریش تو فاز محرومیت

ولی بچه داری

بچه ات خانواده میخواد

سعی کن با قلق هایی که ازش بلدی راضیش کنی مشاوره بیاد؛ از الانم بهش نگو مشکوکه به پارانویید

ولی حتما به مشاور بگو خصلت هاشو

نامزد سابق منم پارانویید بود

اینا عموم خصلت هاشه

اگه شوهرت دارتشون به مشاورت بگوش

زودرنج؛ پرتلاش و کاری؛ خشمگین و به هر بهانه ای دعوا راه می اندازه؛زورگوو دیکتاتوره و اگه کسی رو حرفش حرف بزنه آتیش به پا میکنه؛بدبینه و شکاک و بددل و رو حجاب حساس؛تمام جزییاتو یادشه؛ همسرشو مجبور کنه رابطه اش با دوستان و خانواده اشو قطع کنه؛غر زیاد میزنه؛ نمیتونخ تکیه گاه عاطفی باشخ؛برا هر چیزی ۴ ساعت باید توضیح بدی؛اعتماد به نفس کاذب و عزت نفس پایین داره( غرور زیادی داره که زیر تواضعی ظاهری و ریاکارانه مخفیش میکنه)؛دشواری گفتاری؛مدام در حال تحقیر من و بقیه بود

چقدر از تک تک جمله هات خستگی میباره . کاش خودت به تنهایی مشاوره می رفتی .بچه هات نیاز به یه مادر آرا ...

خسته شدم ك الان اگه ب شوهرم پيام بدم عزيزم تو ب دكتر نيازي تو ب روانكاوي نياز داري الان طومار طومار مينويسه از من خانوادم،پشيمونم ميكنه

مسلمه که نمیپذیره یه عمر اینجوری زندگی کرده پارانوییدیا اصن نمی پذیرن مریضن بچه نداشتی میگفتم ببر ...

واي خدا،دقيقا ايناست ك گفتي،دقيقا،الان در حال حاضر من چكار كنم؟ ال

خسته شدم ك الان اگه ب شوهرم پيام بدم عزيزم تو ب دكتر نيازي تو ب روانكاوي نياز داري الان طومار طومار ...

اصلا اینطور نگو. بله که مقاومت میکنه .خودت نوبت بگیر و بهش بگو برای خودم نوبت گرفتم همراهیم کن .

قبلش یه جلسه تنهایی با مشاور صحبت کن .جلسه بعد همسرت ببر بگو در مورد بیماری خودم دکتر می خواد باهات صحبت کنه . وگرنه اینطور بگی مقاومت میکنه میگه من سالمم تو به دکتر نیاز داری