2777
2789
عنوان

تروخدا بگيد اين بيماري شوهرم چيه،خسته شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 80 پست
نميدونم،ببين كل فاميل همسايه خانواده خودش خانواده عروس ها و دامادامون و خود عروس و دامادها همه رضايت ...

مگدقیقا شبیه یکی از اعضای خیلی نزدیک تو خونواده منه.انقد خسته م میکنه انرژیمو میگیره دوس ندارم‌حرفاشو بشنوم

روانپزشک نمیاد؟؟

میدونه کلی مریض شدی؟؟

بهش بگو داری از پا درمیای،بخاطر بچه هاتون باهات همکاری کنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگدقیقا شبیه یکی از اعضای خیلی نزدیک تو خونواده منه.انقد خسته م میکنه انرژیمو میگیره دوس ندارم‌حرفاش ...

منم انرژي ندارم ديگه،بگيد چكار كنم،الان ميخاستم بهش پيام بدم

خب فرهنگ و سبک خانوادتون باهم فرق داره 

مشروب رو‌حق دارت 

البته تو چنین جمعی اصلا نباید بره تا بره و حرص بخوره 

جایی ک اذیت میشه نرین

منم شوهرمو زوری جایی نمیبرم

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
روانپزشک نمیاد؟؟ میدونه کلی مریض شدی؟؟ بهش بگو داری از پا درمیای،بخاطر بچه هاتون باهات همکاری کنه

اصلا قبول نداره ك مشكل از اونه،ميگه من و خانوادم مشكل داريم

مگدقیقا شبیه یکی از اعضای خیلی نزدیک تو خونواده منه.انقد خسته م میکنه انرژیمو میگیره دوس ندارم‌حرفاش ...

ادم دلش می سوزه براشون، کاش بفهمن مریضن و برن دنبال درمان

من عاشق پدرم هستم ولی خیلی یه دنده هست و حرف بی منطق میزنه و پافشاری هم می کنه دلم کبابه برای مامانم و داداشم

من که متاهلم سالهاست از اونجا دراومدم مامانم همیشه سردردای میگرنی داره داداشمم همیشه پیش تراپیسته😔😔

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اصلا قبول نداره ك مشكل از اونه،ميگه من و خانوادم مشكل داريم

💔💔

خداروشکر که دستتون بازه پس خودت برو پیش تراپیست و روانپزشک 

شوهرتو ول کن خودتو درمان کن لااقل به خاطر اون طفل معصوما

من قلب درد گرفتم

عزیزم😔😔مامانم جوونتر که بود قرص اعصاب می خورد الان دیگه نمی خوره اما شبا نمیتونه بخوابه همیشه هم سردردای بد داره،طلاق که نمیشه بگیری خودتو درمان کن

ببین عزیزم مشکل خاصی نیست که نشه بر طرفش کرد . بعد از سر کار اومدنی وقتی استراحتش کرد و آرومه بشین باهاش صحبت کن . البته بدون هیچ جبهه گیری . مثل دوتا دوست .

بزار بیشتر اون صحبت کنه . 

مردها از سوال و جواب خوششون نمیاد.

اول ازش تعریف کن خوبیهاش بگو و تشکر کن در کنارش یکی از برخوردهاش که ناراحتت میکنه بگو . نه اینکه به یکباره کل ماجرا رو بگی .

برای اینکه تنش درست نشه بعد مهمونی ها هر چی گفت باهاش هم عقیده بشو . رفته رفته درست میشه .

هیچگاه جلوش از خانواده ات تعریف نکن و جانب اطرافیانت نگیر .

یا اگه از گذشته گفت بگو مردِ من که کینه ای نبود 

عزیزم😔😔مامانم جوونتر که بود قرص اعصاب می خورد الان دیگه نمی خوره اما شبا نمیتونه بخوابه همیشه هم س ...

الان تصمييم گرفته با ماشين شخصي بره ي كشور خارجي،انقدر كاراي سخت ميكنه خودش رو تو تنگنا ميذاره ولي حاضر نيست بره مشاور

ببین عزیزم مشکل خاصی نیست که نشه بر طرفش کرد . بعد از سر کار اومدنی وقتی استراحتش کرد و آرومه بشین ب ...

بابا اسی خودش الان داغونه خودش وضعیتش بحرانیه اونوقت بشینه ناز اقا رو بکشه

متنفرم از جو مرد سالار کشورمون همیشه زنا باید خم شن بشکنن کوتاه بیان ناز بکشن

ببین عزیزم مشکل خاصی نیست که نشه بر طرفش کرد . بعد از سر کار اومدنی وقتی استراحتش کرد و آرومه بشین ب ...

ببين كاربر محترم،ب قران خدا همين كارا رو ميكنم،دمنوش ميذارم رابطه جنسي بهتربن رفتار تعريف تمجيد،وقتي تو لحظه عصباني ميشه خدا هم بياد بايد خودش رو خالي كنه دادو بيداد كنه توهين كنه بعد ك من ب جنون رسيدم خوب ميشه