2777
2789

تا الان فكر ميكردم اطرافيان من ايراد دارن يا رفتار من ايراد داره،ولي الان فهميدم شوهرم ايراد داره،بهتون ميگم،

ب محض اينكه از هرچيزي عصباني بشه يا ناراحت بشه داد و بيداد شديد ميكنه،اگه سره ي مسيله بي اهميت بي ارزش دعوامون بشه واكنشش مثل كسيه ك انگار طرفش بدترين جنايت رو كرده،منظورم اينه داد و بيدادش زياده،هر سري ب ي رفتار خانوادت گير ميده،چ مراسم عروسي چ عزا بعدش ي ناراحتي بزرگ درست ميكنه،ب برادرات پدرت همش رفلكس داره،ك بخاد ثابت كنه اونا بد هستن ولي واقعا نباشن،براحتي اشكت رو در بياره و براش مهم نباشه،اين چيزايي ك ميگم تو اين يكي دوماه شديد تر شديدتر شده باشه.

بذارين تا خوب هاشم بگم بعد كمكم كنيد

من دوتا بچه كوچيك دارم،و همين مانع خيلي از كارها ميشه،شوهرم جايگاه شغلي و اجتماعي بالا داره ،شرايط مالي خوب داره،مسافرت و بيرون زياد ميبرمون،و برا خاسته هامون ارزش قايله،اين بدي هاش جديدا از چهل درصد ب نود درصد تبديل شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا به خانپادت چیکار داره ...فک کنم اعتماد به نفس نداره 

نميدونم،ببين كل فاميل همسايه خانواده خودش خانواده عروس ها و دامادامون و خود عروس و دامادها همه رضايت بالاي صد از خانواده من دارن،ولي شوهرم از همشون كينه داره و ايراد ميذاره و ب زور خونه هاشون مياد

ببین این دنبال بهونست که بقیه رو خراب کنه

نسبت بقیه حرص داره حالا دلیلشو پیدا کن 

شما اصلا حساسیت نشون نده رو خانوادت

بهش محبت کن طرفداریشو بکن 

بگو اره بیشعورن که مشروب خوردن(مثلا)منم بدم اومد ولی ما مهمونیم نمیتوتیم چیزی بگیم

یا هی تو خونه بگو فقط زن و شوهر بدرد هم میخورن

مثلا الکی هم شده نشون بده فقط اون برات اولویته

تو‌جنع خانوادت هم ازش تعریف کن 

مطمین باش نتیجه میده

فک کنم ی جورایی از خونوادت دلگیره که این بهانه ها رو میاره

دلگيريهاش خيلي مسخره است،مثلا هشت سال پيش من ي دعوا شديد داشتم و خونمون شد بازار شام،تمام وسايل شكسته شد،امنيت نداشتم،ب خانوادم زنگ زدم،در كمال احترام گفتن يكبار ديگه تكرار شد بگو تا خودمون ي فكري ميكنيم ،درستش ميكنيم،بعدش باهاش خوب شدن و كلي گذشته،تو هر دعواي مسخره ايي اون سال هارو ب يادم مياره