2777
2789
بچه. ها جان سايتي ميشناسيد ك ارزون تر در بياد ازش بخريم؟ منم ميخام اينكارو انجام بدم

به باسلام یه نگاهی بندازین ای کاش استارتر صبر کنه شما میتونین از غرفه جامدادی میفروشن دونه ۱۵ تومن همه راضی بودن بخرین و تو این امر شریک بشید

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پیشنهاد خوبی بود

منم معلمم اول مهر که میشه اینقد بسته های خیریه میاد نمی دونیم ب کی بدیم دیگه مدیر حتی به اونایی که نیاز ندارن میده از اونور خواهرم یک شهر دیگه معلمه میگه اینجای ما کسی کمک نمیکنه پس کار خوبی میکنید خودتون دست نیازمند میدین تازه ما تو مدرسه بخواییم فقط به یک عده خاص بدیم شاید بقیه به چشم حقارت نگاشون کنند. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
به باسلام یه نگاهی بندازین ای کاش استارتر صبر کنه شما میتونین از غرفه جامدادی میفروشن دونه ۱۵ تومن ه ...

ميتونيد لينكش بهم بدين؟ اگه زحمتي نيست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بچه. ها جان سايتي ميشناسيد ك ارزون تر در بياد ازش بخريم؟ منم ميخام اينكارو انجام بدم

من یک گروه ایتا دارم واقعا لوازم التحریر خیلی از بازار ارزونتره اگه میخوای لینکش رو برات بفرستم. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
منم معلمم اول مهر که میشه اینقد بسته های خیریه میاد نمی دونیم ب کی بدیم دیگه مدیر حتی به اونایی که ن ...

كلانشهرها و مراكز استان كمك ميكنن اما بعضي شهرستانها همه فقير هستن كسي يادشون هم نيست

مثلا من سايت كميته امداد كمك ميكنم بعضي شهرها هستن حتي يك حامي ك ماهي ٢٠ هزارتومن ب بچه ها بده نداره خود كميته كمك ميكنه 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
کاش اصفهان بودی می گفتم بهت کجا ببر... یه جایی را می شناسم خیلی فقیرند.... لعنت به چشمها و دست های ...

چرا با حرف های نامربوط باعث میشین هم تاپیک بترکه هم واقعا از چیزی که اطلاع ندارین فقط طوطی وار تکرار میکنید. 

کدوم محله رو میگید؟

یکی از دهات اطراف شهرضا

اجازه بدید اسمش را نگم ...ممکنه اهالیش ببینند و ناراحت بشند

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

من یک گروه ایتا دارم واقعا لوازم التحریر خیلی از بازار ارزونتره اگه میخوای لینکش رو برات بفرستم.&nbs ...

ايتا ندارم

سايت دارن؟ يا پيج اينستا؟