2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

1113 بازدید | 9 پست

من ابروهام تاراش نازکه و کمرنگه و از همون اول از ابروی پر و مشکی خوشم میومد 

تصمیم گرفتم برم کاشت انجام بدم اما بعد تحقیق و .‌. پشیمون شدم و الان میخام برم فیبروز خیلی خیلی طبیعی انجام بدم کاراشون عالیه 

و اینم بگم مُحصلم و ۱۷ سالمه خیلی طبیعیه کارشون ک اصلا مشخص نیست البته اینم بگم پوستمم خشکه نسبتا ماندگاری ام گفتن ۸ماه تا ۲ سال

کسی انجام داده راضی بوده؟

من پیگمنترم گلم، اره پوست خشک ماندگاری بالایی داره و تحقیق کنین راجب رنگ مصرفی پیگمنترتون اگ رنگشون ورد فیمس و کی پی بود سریعاااا فرار کنین چون رنگشون پر از سرب و هیلد نهایی افتضاح، رنگشون باید فی و یا پرمابلند باشه🩵مبارکتون

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابروهایی که تار موی نازک دارن خیلی قشنگ میشه

جای مطمئن برو و رنگ مشکی هم نزن بد میشه قهوه ای تیره قشنگ میشه 

چون پوستت خشکه هم ماندگاری بالایی داره 

من کارم آرایش دائمه فیبروز انجام میدم اگه سوالی داشتی راهنمایی خواستی من هستم

ابروهایی که تار موی نازک دارن خیلی قشنگ میشه جای مطمئن برو و رنگ مشکی هم نزن بد میشه قهوه ای تیره ق ...

بله دقیقا ابرو منم تاراش خیلی نازک و کمرنگه و اینک تو چه رنج قیمتی الان کار میکنن اکثرا ک یه ابرو خوب و با مواد عالی کار کنن ؟

بله دقیقا ابرو منم تاراش خیلی نازک و کمرنگه و اینک تو چه رنج قیمتی الان کار میکنن اکثرا ک یه ابرو خو ...

بستگی داره به کیفیت موادو منطقه ای که کار میکنن و  تجربه و مهارت کسی که کار انجام میده تقریبا از ۱و۲۰۰ به بالا

بله دقیقا ابرو منم تاراش خیلی نازک و کمرنگه و اینک تو چه رنج قیمتی الان کار میکنن اکثرا ک یه ابرو خو ...

میخوای عکس از ابروهات برام بفرستی ببینم بهتر بتونم راهنماییت کنم 

بعضیا هم ابروهای خودشون پره فقط حالت نداره به اشتباه میخوان کلی هزینه کنن برای فیبروز ولی با یه لیفت کردن کل چهرشون تغییر میکنه🙂

یا اگه اینجا سختته آیدی تلگرامم یا شمارمو بدم تو واتساپ برام بفرستی 

ابرو های من حجمش کم نیست اما بور ماننده و با لیفت کمتر هم دیده میشه و این کیلینیکی ک میخام انجام بدم ۲۶۰۰ گفتن

بله اگ امکانش هست ایدیتونو بدید