2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری میشه بیاید راهنمایی

347 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من امروز ۱۴ سیکلمه که هرچی میزارم کیت فقط حاله میندازه به نظرتون مثبته یا منفی اخه من با بدبختی و دارو یکم سایز تخمک هام بهتر شده گفتن روز تخمک گذاری اقدام کن که نمیدونم مثبته یا منفی 😔😔😔 خیلی استرس دارم

اگه هاله هست احتمالا منفی هست هنوز کیت زدن رو ادامه بده تا دوخط رنگشون مثل هم بشه

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هاله هست احتمالا منفی هست هنوز کیت زدن رو ادامه بده تا دوخط رنگشون مثل هم بشه

این ماه دکتر برام کلومیفن نوشته الان درد زیر دل دارم ولی همش یکی پر رنگه یکی کم رنگ نمیدونم چیکار کنم میترسم تخمک گذاری از دست بدم

این ماه دکتر برام کلومیفن نوشته الان درد زیر دل دارم ولی همش یکی پر رنگه یکی کم رنگ نمیدونم چیکار کن ...

نگران نباش تخمک گذاری که حتما روز ۱۴ سیکل نیست ولی اقدامت رو داشته باش شاید کیت خطا داشته باشه

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

واقعا یعنی الان مثبته چون درد زیردلم دارم😔😔 خیلی استرس دارم

من وقتی زیر دلم درددارم ازاد میشه

بگردببین میتونی مارک دیگ پیدا کنی 

و اینکه اقدام کن زیادم وابسته به این چیزا نیست میگیره انشالله

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
من وقتی زیر دلم درددارم ازاد میشه بگردببین میتونی مارک دیگ پیدا کنی  و اینکه اقدام کن زیادم و ...

چند روز بعد از درد زیر دلت ازاد میشه اخه من تنبلی داشتم تا حالا یه همچین علائمی نداشتم

چند روز بعد از درد زیر دلت ازاد میشه اخه من تنبلی داشتم تا حالا یه همچین علائمی نداشتم

همون روز

عزیزم شما اقدام کن اون اسپرم ۵روززندس ازاد بشه میگیره نگران نباش

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤