2777
2789

خانما دعایی چیزی برای جذب مشتری بلدین . واقعا نیاز دارم . افسرده شدم بخدا بس که مشتریم کمه 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

تو اینترنت دعاهای این جوری هست برای فروش رفتن کالا و زمین و خونه و... 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه اینستا پیج بزن با چالش های تیک تاکی فروشتو ببر بالا جوابه

عزیزم پیج زدم اونجام کسی نیومد . خیلیم فعالیت داشتم . اما الان واقعا روحیمو باختم 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
تو اینترنت دعاهای این جوری هست برای فروش رفتن کالا و زمین و خونه و... 

بخدا خیلی انجام دادم . از این دعا ها . دریغ از یه مشتری 

باید ترفند های اینستا بلد باشی الگوریتمش بلد باشی باید بدی تو ذهن مخاطب درگیر کنی 

بلدم فدات . دوره های امدوزش اینستا رو دارم . خیلیم خوب کار میکردم . اما انگار روزیم بسته شده هیچ کس سمتم نمیاد . 

بخدا خیلی انجام دادم . از این دعا ها . دریغ از یه مشتری 

اوضاع اقتصادی بده. 

تو اینترنت سایت هایی هست که راهکار میدن برای جذب مشتری. مثل این که چه جوری تبلیغ کنید و چه جوری مشتری رو علاقه مند کنید به کالا و.... 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اوضاع اقتصادی بده.  تو اینترنت سایت هایی هست که راهکار میدن برای جذب مشتری. مثل این که چه جوری ...

مرسی فدات 

مرسی فدات 

خواهش میکنم.