تویه شرکت کارمیکنم وکیل شرکت و رئیسش هروقت جلسه میزارن ما کارمندای مشاورم باید باشیم بعد این دوتا دائمسیگار میکشن سیگار پشت سیگار من خسته شدم حالت بدی بهم دست میده دود سیگار که دورم میپیچه سردرد میگیرم چشمام میسوزه اب جمع میشه من پریروز جلسه رو به یه بهونه ای ترک کردم اما خوب نمیدونم چیکار کنم به مدیر عاملمون بگم؟؟؟ خسته شدم اذیت میشم بخدا خیلی بده اینم هی سیگار میکشن میکشن
6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓 آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اونجا یه مشاور سادم اقای فلانی وکیل شرکته من خیلی میترسم اخراجم کنن سنمم کمه دوماهه مشغول به کار شدم
6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓 آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
میترسم اخراجم کنن سنم کمه واقعیتشم نمیدونم چطوری بگم ناراحت نشن به کی بگم
خیلی محترمانه معذرت خواهی کن و بگو من به بو سیگار حساسم تا ساعت ها سر درد میگیرم یا مثلا روت نمیشه ...
مرسی هلن جان خیلی خوبیمرسی که راهنماییم کردی متشکرم عزیزم