raha4831 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 147 عنوان کسایی که بینیشونو عمل کردن بیان 76 بازدید | 9 پست دوستان اینجا کسی هست که با دکتر زینلی یا آرزو خوانساری عمل بینی انجام داده باشه؟ به نظرتون کدومشون بهترن؟ من میخوام بینیمو عمل کنم و بین این دو تا موندم ولی فکر کنم دکتر زینلی کم ریسک تر باشهنظر شما چیه؟ 1402/06/24 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9850 تهران ؟چقدر میگیرن ؟ لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
raha4831 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 147 تهران ؟ چقدر میگیرن ؟ بله تهران فک کنم از ۳۵ ، ۴۰ شروع میشه به بالا
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9850 شما بینیتونو عمل کردین؟ نه ولی دوست دارم لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9850 دکتر خوب کسی رو میشناسین؟ از کارای دکتر خسرو مقتدر خوشم اومد لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
raha4831 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 147 از کارای دکتر خسرو مقتدر خوشم اومد پیج داره تو اینستاگرام؟
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9850 پیج داره تو اینستاگرام؟ سرچ کن گوگل آره داره لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡