2777
2789
عنوان

بدترین کار اینه که با شوهر بی پولت بسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من شوهرم میرن قلیون میکشن همش میگم چرا تو تنباکورو میخری مگه قلیونیه

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
منم خیلی باش میسازم  ماهی ۲ تومن بهم میده انگار شق القمر میکنه 😒😒😒

باز واسه تو خوبه من ماهی ۲۵۰ بهم میده

هر چیزیم لازم داشته باشم و هر موقع که بخوام نمیتونم بخرم هر سه چهار ماه یه‌بار میتونم چیزی بخوام

اللهم عجل لولیک الفرج 
حرف حق زدین  ولخرجی هم کار جالبی نیست ولی از حق طبیعی خودش هم نباید بگذره بالاخره یه شام چیه ک ...

نه ولخرجی اصلا خوب نیس گفتم خرج یعنی به خودش برسه تا بیشتر جلوش جلوه کنه

لایک نکین🚫آقا هستم. آقا هستم 
طلاق بگیر مهریه بزار اجرا تا آخره قرونه مهریه بگیر البته مهریه به اندازه سال تولدت باشه مثلا متولده ...

فارتون  چیه؟ خدایی چند سالته واسه یه غذا طلاق بگیره 

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

اسی یزمانی منم خیلییییی خیلییییی کوتاه میومدم تو این مورد باورت نمیشه داشت ها ولی نمی‌دونم من چه مرگم بود بعد یه مدت دیدم عادت کرده حتی هرجای عادیمم به چشمش میاد دیگه جمع کردم اون کارمو تصمیم نهایی هم وقتی گرفتم که نزاشت شاغل شم پس گفتم هررررر چی خواستم نه نمیگی من نمی‌دونم داری نداری میتونی بخری یا نه من فقط می‌خوام بعد یه مدت ب فکر اینه که برم خیاطی یاد بگیرم منم گفتم دوست ندارم این کارو

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
ماها چون مادر بسازی داشتیم همینطور تربیت شدیم مدل دیگه ای انگار بلد نیستیم....اما باید از یه جایی شر ...

افرین دقیقا

بهم ثابت شده مردا لیاقت زن بساز و همراه رو ندارن

اینایی که همش هزار تا خواسته ی جور واجور دارن و همه چیز میخوان عزت و احترامشون هم بیشتره

حتی تو جامعه،محیط کار....

وقتی سکوت می کنی نادیده گرفته میشی

منم خیلی باش میسازم  ماهی ۲ تومن بهم میده انگار شق القمر میکنه 😒😒😒

به من که ماهی یه تومن میده بقیه خرجامو خودم هزینه میکنم خیلی باهاش ساختم حتی یه بار هرتامین میخواستم رفت برام خرید بعد پیام داد گفت ۸۰۰ برن به کارتم

آقا هستم یبار ی خانم که بچه هم داشت بهم گفت هر وقت پول داشتی برو خواستگاری. خانم ها از نظر مالی تامی ...

این برای کسی صدق می‌کنه که ارزش زندگیش پول باشه 

برای خیلی از خانم ها رفاه و سطح زندگی خوب مهمه ولی به هیچ وجه همه چیز نیست که بگی آره پول باشه دیگه همه چی حله اصلا 

مگر کسی که ارزش زندگیش پول باشه که یه شوگر ددی هم کارشو راه میندازه 

شوهر من موقع ازدواج سرباز بود الان دو تایی کسب و کار خودمونو راه انداختیم پیشرفت مالی مطلوب خودمو ، دوتایی به وجود آوردیم  

پول برام مهمه واسه همین براش تلاش میکنم  ولی اگر شوهرم اخلاق و درک و شعور نداشت به هیچ وجه سرمایه گذاری عاطفی روش نمی‌کردم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است