2777
2789
عنوان

تب نوزاد

44 بازدید | 3 پست

من‌صبح دخترمو بردم بیمارستان چون تب داشت اول شکمش ۴۰ درجه بود سرش ۳۷ و ۳ و زیر بغل ۳۸ و ۴ بعدش رفتیم آزمایش خونه و ادرار و عکس ریه گرفتیم هیچ مشکلی نبود و تبش اومده بود رو ۳۷ و ۱ چرا اینجوری بوده یعنی تب الکی هم داریم؟

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
شیر کم نمیدی بهش؟ 

نه برعکس اشتهاش خیلی خوبه دو ساعتی ۹۰ تا میدمش شیر خشکیه کلا هر وقت هرچی بخواد میدمش

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برعکس اشتهاش خیلی خوبه دو ساعتی ۹۰ تا میدمش شیر خشکیه کلا هر وقت هرچی بخواد میدمش

این موردی که میگی احتمال داره بخاطر کم آبی باشه که با شیر باید جبران کنی شاید بیشتر بدنش به شیر احتیاج داره قبل و بعد از شیر دماش رو بگیر

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم